طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره تخصصی
2 هدف کلی آشنایی دانشجویان با مراحل جوانه زنی، رشد، استقرار و تولید گیاهان زراعی در چارچوب بهره برداری پایدار از منابع، حفاظت از محیط زیست، تولید پایدار و باکیفیت مواد غذایی در راستای توجه به حقوق اقتصادی و اجتماعی مصرف کنندگان، آشنایی با جمعیت، غذا، کشاورزی، خصوصیات گیاهی، اهمیت به زراعی و به نژادی در تولید گیاهان زراعی و انواع نظامهای زراعی
3 شایستگی های پایه شناخت مراحل جوانه زنی، رشد، استقرار و تولید گیاهان زراعی در چارچوب بهره برداری پایدار از منابع، حفاظت از محیط زیست، تولید پایدار و باکیفیت مواد غذایی در راستای توجه به حقوق اقتصادی و اجتماعی مصرف کنندگان، آشنایی با جمعیت، غذا، کشاورزی، خصوصیات گیاهی، اهمیت به زراعی و به نژادی در تولید گیاهان زراعی و انواع نظامهای زراعی
4 اهداف یادگیری شناخت مراحل جوانه زنی، رشد، استقرار و تولید گیاهان زراعی در چارچوب بهره برداری پایدار از منابع، حفاظت از محیط زیست، تولید پایدار و باکیفیت مواد غذایی در راستای توجه به حقوق اقتصادی و اجتماعی مصرف کنندگان، آشنایی با جمعیت، غذا، کشاورزی، خصوصیات گیاهی، اهمیت به زراعی و به نژادی در تولید گیاهان زراعی و انواع نظامهای زراعی
5 روش تدریس به صورت تئوری و عملی و به شیوه بازدید از مزارع، کشت و صنعت تولید بذر و گیاهچه و نشا، سوله های تولید، کارخانه های تولید گیاهان مهم زراعی
6 وظایف دانشجو حضور منظم و فعال در کلاس و بازدیدهای عملی، شرکت در مباحث کلاسی، انجام کارهای عملی و آزمایشگاهی و ارائه نتایجبه صورت گزارش
7 منبع تولید پایدار محصولات زراعی: زراعت عمومی اصول و مبانی زراعت Principles of Agronomy
8 مواد و امکانات آموزشی درس به صورت تئوری و عملی برگزار می گردد و در بخش عملی نیاز به مواد و محیط آزمایشگاهی و گلخانه ای جهت بررسی خصوصیات جوانه زنی و رشد اولیه گونه های مهم زراعی و بازدیدهای مزراعه ای برای آشنایی با اندام های تعدادی از گونه های مهم زراعی و مراحل زراعت آنها می باشد
9 نحوه ارزشیابی ارزشیابی مستمر و شرکت در مباحث کلاسی 15%، شرکت در بازدیدها و ارائه گزارشکار 25% و امتحان پایان ترم 65%