1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
تخصصی |
2 |
هدف کلی |
آشنایی دانشجویان با مراحل جوانه زنی، رشد، استقرار و تولید گیاهان زراعی در چارچوب بهره برداری پایدار از منابع، حفاظت از محیط زیست، تولید پایدار و باکیفیت مواد غذایی در راستای توجه به حقوق اقتصادی و اجتماعی مصرف کنندگان، آشنایی با جمعیت، غذا، کشاورزی، خصوصیات گیاهی، اهمیت به زراعی و به نژادی در تولید گیاهان زراعی و انواع نظامهای زراعی |
3 |
شایستگی های پایه |
شناخت مراحل جوانه زنی، رشد، استقرار و تولید گیاهان زراعی در چارچوب بهره برداری پایدار از منابع، حفاظت از محیط زیست، تولید پایدار و باکیفیت مواد غذایی در راستای توجه به حقوق اقتصادی و اجتماعی مصرف کنندگان، آشنایی با جمعیت، غذا، کشاورزی، خصوصیات گیاهی، اهمیت به زراعی و به نژادی در تولید گیاهان زراعی و انواع نظامهای زراعی |
4 |
اهداف یادگیری |
شناخت مراحل جوانه زنی، رشد، استقرار و تولید گیاهان زراعی در چارچوب بهره برداری پایدار از منابع، حفاظت از محیط زیست، تولید پایدار و باکیفیت مواد غذایی در راستای توجه به حقوق اقتصادی و اجتماعی مصرف کنندگان، آشنایی با جمعیت، غذا، کشاورزی، خصوصیات گیاهی، اهمیت به زراعی و به نژادی در تولید گیاهان زراعی و انواع نظامهای زراعی |
5 |
روش تدریس |
به صورت تئوری و عملی و به شیوه بازدید از مزارع، کشت و صنعت تولید بذر و گیاهچه و نشا، سوله های تولید، کارخانه های تولید گیاهان مهم زراعی |
6 |
وظایف دانشجو |
حضور منظم و فعال در کلاس و بازدیدهای عملی، شرکت در مباحث کلاسی، انجام کارهای عملی و آزمایشگاهی و ارائه نتایجبه صورت گزارش |
7 |
منبع |
تولید پایدار محصولات زراعی: زراعت عمومی
اصول و مبانی زراعت
Principles of Agronomy |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
درس به صورت تئوری و عملی برگزار می گردد و در بخش عملی نیاز به مواد و محیط آزمایشگاهی و گلخانه ای جهت بررسی خصوصیات جوانه زنی و رشد اولیه گونه های مهم زراعی و بازدیدهای مزراعه ای برای آشنایی با اندام های تعدادی از گونه های مهم زراعی و مراحل زراعت آنها می باشد |
9 |
نحوه ارزشیابی |
ارزشیابی مستمر و شرکت در مباحث کلاسی 15%، شرکت در بازدیدها و ارائه گزارشکار 25% و امتحان پایان ترم 65% |