1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
تخصصی مشترک |
2 |
هدف کلی |
ارتقاء مهارتهای عملی ارزیابی خصوصیات جوانه زنی و استقرار گیاهان زراعی و آشنایی با مراحل مختلف تولید گیاهان زراعی (از کاشت، داشت تا برداشت) در شرایط گلخانه و مزرعه و آشنایی با مکانیزاسیون |
3 |
شایستگی های پایه |
شناخت عملی ارزیابی خصوصیات جوانه زنی و استقرار گیاهان زراعی و انجام مراحل مختلف تولید گیاهان زراعی (از کاشت، داشت تا برداشت) در شرایط گلخانه و مزرعه و آشنایی با مکانیزاسیون |
4 |
اهداف یادگیری |
ارتقاء مهارتهای عملی ارزیابی خصوصیات جوانه زنی و استقرار گیاهان زراعی و آشنایی با مراحل مختلف تولید گیاهان زراعی (از کاشت، داشت تا برداشت) در شرایط گلخانه و مزرعه و آشنایی با مکانیزاسیون |
5 |
روش تدریس |
این درس به صورت عملی در مزرعه، گلخانه و خزانه انجام می شود. بازدیدهایی نیز از مزارع کشاورزان نمونه و پیشرو و بخشهای کارآفرین به منظور ایجاد انگیزه و خلاقیت برای دانشجویان ارائه می شود. |
6 |
وظایف دانشجو |
حضور منظم سر کلاس درس، ارائه گزارش، انجام کارهای عملی در زمینه ارزیابی خصوصیات جوانه زنی در آزمایشگاه و گلخانه و مراحل کاشت، داشت و برداشت در مزرعه |
7 |
مواد و امکانات آموزشی |
درس بصورت عملی برگزار می شود. |
8 |
نحوه ارزشیابی |
ارائه گزارش: 30 درصد و 5 درصد ارائه سمینار، ارزیابی شفاهی 20 درصد و فعالیتهای گروهی 20 درصد و امتحان پایان ترم 25% |
9 |
فایل |
Pdf File |