طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 فایل Pdf File
2 جایگاه درس در برنامه درسی دوره تخصصی
3 هدف کلی ارتقاء مهارتهای عملی ارزیابی خصوصیات جوانه زنی و استقرار گیاهان زراعی و آشنایی با مراحل مختلف تولید گیاهان زراعی (از کاشت، داشت تا برداشت) در شرایط گلخانه و مزرعه و آشنایی با مکانیزاسیون
4 شایستگی های پایه شناخت عملی ارزیابی خصوصیات جوانه زنی و استقرار گیاهان زراعی و انجام مراحل مختلف تولید گیاهان زراعی (از کاشت، داشت تا برداشت) در شرایط گلخانه و مزرعه و آشنایی با مکانیزاسیون
5 اهداف یادگیری ارتقاء مهارتهای عملی ارزیابی خصوصیات جوانه زنی و استقرار گیاهان زراعی و آشنایی با مراحل مختلف تولید گیاهان زراعی (از کاشت، داشت تا برداشت) در شرایط گلخانه و مزرعه و آشنایی با مکانیزاسیون
6 روش تدریس این درس به صورت عملی در مزرعه، گلخانه و خزانه انجام می شود. بازدیدهایی نیز از مزارع کشاورزان نمونه و پیشرو و بخشهای کارآفرین به منظور ایجاد انگیزه و خلاقیت برای دانشجویان ارائه می شود.
7 وظایف دانشجو حضور منظم سر کلاس درس، ارائه گزارش، انجام کارهای عملی در زمینه ارزیابی خصوصیات جوانه زنی در آزمایشگاه و گلخانه و مراحل کاشت، داشت و برداشت در مزرعه
8 مواد و امکانات آموزشی درس بصورت عملی برگزار می شود.
9 نحوه ارزشیابی ارائه گزارش: 30 درصد و 5 درصد ارائه سمینار، ارزیابی شفاهی 20 درصد و فعالیتهای گروهی 20 درصد و امتحان پایان ترم 25%