1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
الزامی- تخصصی مشترک |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با مفاهیم کشاورزی پایدار، امنیت غذایی، دلایل ناپایداری بوم نظامهای کشاورزی رایج، مدیریت پایدار خاک و عناصر غذایی و توسعه پایدار سیستمهای مختلف کشاورزی و با تاکید بر الگوهای پایدار می باشد. |
3 |
شایستگی های پایه |
در این درس ضمن بررسی وضعیت موجود و چالش ها، نقاط قوت و ضعف انواع نظام های کشاورزی بررسی خواهد شد و اهمیت و استفاده بهینه منابع اعم از آب، خاک، عناصر غذایی در تامین امنیت غذایی جمعیت کره زمین تشریع خواهد شد. مدیریت بهبود حاصلخیزی خاک و مدیریت علف های هرز و آفات و بیماریها با بهره گیری از دانش بومی و راهکارهای مدیریت پایدار در مقایسه با الگوهای رایج، امنیت غذایی، دلایل ناپایداری بوم نظامهای کشاورزی رایج، مدیریت پایدار خاک و عناصر غذایی به صورت کامل بررسی و مزایا و معایب تشریح خواهد شد. |
4 |
روش تدریس |
سرفصلهای درس بصورت حضوری با استفاده از کامپیوتر و ویدئو پروژکتور و با بهره گیری از نرم افزار های مختلف از جمله پاورپوینت برای دانشجویان تشریع خواهد شد. |
5 |
وظایف دانشجو |
دانشجویان باید حضور فعال در کلاس داشته باشند و در مباحث مشارکت داشته باشد. هر دانشجو در صورت تمایل باید یک سمینار 10 تا 20 دقیقه ای در ارتباط با موضوعات مرتبط میتواند ارایه نماید. |
6 |
مواد و امکانات آموزشی |
در این درس از تمام امکانات سمعی و بصری و نرم افزارهای رایانه ای استفاده خواهد شد. |
7 |
نحوه ارزشیابی |
این درس در قالب امتحان پایان ترم، آزمون میان ترم، مشارکتهای کلاسی و سمینارها ارزیابی خواهد شد. |
8 |
منبع |
|
9 |
اهداف یادگیری |
در این درس دانشجویان با مفاهیم کشاورزی پایدار،امنیت غذایی، دلایل ناپایداری بوم نظامهای کشاورزی رایج، مدیریت پایدار خاک و عناصر غذایی، دلایل اهمیت این نظامهای کشاورزی، بهره گیری و الگوهای مدیریت این سیستمهای زراعی و کمی سازی اثرات زیست محیطی و خدمات مثبت سیستمهای زراعی پایدار آشنا خواهند شد. |