1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
این درس از دروس پایه دانشجویان کارشناسی علوم و مهندسی شیلات می باشد. |
2 |
هدف کلی |
ضمن آشنایی با جایگاه میکروارگانیزم ها در میان موجودات زنده و آشنایی با ساختار های سازنده یک میکروارگانیزم، دانشجویان شیوه های تغذیه ای میکروارگاینزم ها، عوامل محیطی موثر بر رشد آن ها، راه های کنترل رشد میکروارگانیزم ها را خواهند آموخت. با اصول کار با میکروارگانیزم ها آشنا خواهند شد. |
3 |
شایستگی های پایه |
دانشجویان پس از گذراندن این درس قادر خواهند بود ضمن توصیف ساختارها و فرایندهای سلولی میکروارگانیزم ها، روش های رشد و کنترل رشد میکروارگانیزم ها را بیان نمایند. |
4 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با سلول های میکروبی و روش های کشت و کنترل رشد آنها از اهداف این درس است. |
5 |
روش تدریس |
ارائه برخط مطالب توسط استاد با کمک روش های کمک آموزشی- مباحثات کلاسی |
6 |
وظایف دانشجو |
حضورفعال در کلاس بر خط. آمادگی پاسخ به سوالات شفاهی از مطالب مطرح شده.شرکت در آزمونک ها از طریق سیستم VU. |
7 |
منبع |
Joanne M. Willey, Linda M. Sherwood, Christopher J. Woolverton. 2012. Prescott’s Principles of Microbiology. 10th ed. McGraw-Hill. |
8 |
نحوه ارزشیابی |
حضور فعال در کلاس بر خط- ارزیابی های مستمر- آزمون پایانی |
9 |
فایل |
Pdf File |
10 |
مواد و امکانات آموزشی |
اینترنت- کامپیوتر |