1 |
تعریف علم میکروبیولوژی- مفهوم پروکاریوت، آرکی - باکتری، اهمیت میکروارگانیزم ها از نظر تعداد، تنوع، عملکرد |
|
2 |
تاریخچه علم میکروبیولوژی، عصر طلایی، تولید خودبخودی، نظریه میکروب عامل بیماری، چشم انداز میکروبیولوژی |
|
3 |
میکروسکوپ ها و کاربرد آنها در میکروبیولوژی |
|
4 |
زیست شناسی میکروبی- شکل واندازه 1 |
|
5 |
زیست شناسی میکروبی- شکل واندازه 2 |
|
6 |
زیست شناسی میکروبی- پوشش سلولی- غشا سیتوپلاسمی |
|
7 |
زیست شناسی میکروبی- دیواره سلولی 1 |
|
8 |
زیست شناسی میکروبی- دیواره سلولی 2 |
|
9 |
زیست شناسی میکروبی- تیکوئیک اسید |
|
10 |
زیست شناسی میکروبی- غشا خارجی |
|
11 |
زیست شناسی میکروبی- باکتری های با دیواره ویژه، کپسول، پیلی |
|
12 |
فلاژل |
|
13 |
زیست شناسی میکروبی- کموتاکسی و دیگر انواع حرکت |
|
14 |
زیست شناسی میکروبی- ماتریکس سیتوپلاسمی، اسپور و اسپور زایی |
|
15 |
رشد میکروارگانیزم ها- تعریف، محیط کشت، روش کشت |
|
16 |
رشد میکروارگانیزم ها- سیستم های رشد، منحنی رشد |
|
17 |
رشد میکروارگانیزم ها- روش های اندازه گیری رشد، اثر عوامل محیطی بر رشد |
|
18 |
رشد میکروارگانیزم ها- روش های کنترل رشد (عوامل فیزیکی و شیمیایی) |
|
19 |
متابولیسم باکتری ها- هتروتروف های شیمیو لیتوتروف (تنفس هوازی، بی هوازی، تخمیر) |
|
20 |
متابولیسم باکتری ها- اتوتروف های فوتو و شیمیولیتوتروف، هتروتروف های فتو ارگانوتروف |
|
21 |
میکروب شناسی پزشکی- ویرولانس فاکتور |
|
22 |
میکروب شناسی پزشکی - مکانیسم بیماری زایی برخی باکتری های بیماری زا |
|
23 |
میکروب شناسی صنعتی |
|
24 |
میکروب شناسی غذایی |
|