| 1 |
بررسی ویژگی های آب در سیستم زیستی |
|
| 2 |
کربوهیدرات ها و گلیکوبیولوژی |
|
| 3 |
کربوهیدرات ها و گلیکوبیولوژی |
|
| 4 |
متابولیسم کربوهیدرات ها |
|
| 5 |
آزمون |
|
| 6 |
بررسی ساختار پپتیدها و پروتئین ها |
|
| 7 |
آنزیم ها |
|
| 8 |
متابولیسم اسیدآمینه ها |
|
| 9 |
امتحان میان ترم |
|
| 10 |
ساختار لیپیدها |
|
| 11 |
آزمون |
|
| 12 |
بررسی ساختار نوکلئوتیدها و اسیدهای نوکلئیک |
|
| 13 |
مقدمه |
|
| 14 |
بررسی ساختار اسیدآمینه ها |
|
| 15 |
روش تخلیص پروتئین |
|
| 16 |
متابولیسم کربوهیدرات ها |
|
| 17 |
متابولیسم اسیدآمینه ها |
|
| 18 |
متابولیسم لیپیدها |
|
| 19 |
کربوهیدرات ها و گلیکوبیولوژی |
|
| 20 |
بررسی ساختار نوکلئوتیدها و اسیدهای نوکلئیک |
|
| 21 |
متابولیسم نوکلئوتیدها |
|
| 22 |
متابولیسم نوکلئوتیدها |
|
| 23 |
ویتامین ها |
|
| 24 |
پرسش و پاسخ و رفع اشکال |
|