1 |
معرفی متابولیسم ثانوی و مقایسه ان با متابولیسم اولیه- ویژگی های متابولیت های ثانوی |
|
2 |
تقسیم بندی متابولیت های ثانوی و معرفی انواع ترکیبات فنلی |
|
3 |
آشنایی با ساختار فلاونوئیدها- تقسیم بندی_ مسیرهای بیوسنتزی و خواص بیولوژیکی |
|
4 |
ادامه آشنایی با ساختار فلاونوئیدها- تقسیم بندی_ مسیرهای بیوسنتزی و خواص بیولوژیکی |
|
5 |
آنتوسیانین ها |
|
6 |
کاربرد بیوتکنولوژی و مهندسی ژنتیک برای ترکیبات فنلی |
|
7 |
اهمیت اکولوژیکی ترکیبات فنلی و کاربردهای آن در علوم و صنایع مختلف |
|
8 |
آشنایی با ترپن ها-ویژگیهای عمومی-تقسیم بندی- اعمال اکولوژیکی و خواص بیولوژیکی |
|
9 |
کاروتنوئیدها: ساختار و بیوسنتز |
|
10 |
ادامه بیوسنتز کاروتنوئیدها-دست ورزی ژنتیکی مسیر بیوسنتز کاروتنوئیدها |
|
11 |
جیبرلین ها- آبسیزیک اسید |
|
12 |
اهمیت اکولوژیکی و فیزیولوژیکی ترکیبات ترپنی و کاربردهای آن در علوم و صنایع مختلف |
|
13 |
ساپونین ها و فیتواسترول ها |
|
14 |
اسانس ها |
|
15 |
گلوکوزینولات ها و گلیکوزیدهای سیانوژنی |
|
16 |
آلکالوئیدها |
|