1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
تخصصی |
2 |
هدف کلی |
آشنایی دانشجویان با مفاهیم اکولوژی و عوامل محیطی اجتماعی و اقتصادی موثر در تولید توزیع و مصرف مواد غذایی |
3 |
شایستگی های پایه |
نیاز به پیش نیاز ندارد |
4 |
اهداف یادگیری |
هدف آشنایی با مفاهیم اکولوژی و جایگاه کشاورزی در تولید غذا، امنیت غذایی و سلامت جامعه، و آشنایی با عوامل موثر در مصرف غذا و عوامل اجتماعی، محیطی و اقتصادی و همچنین شناخت راهکارهای بهبود تولید و مصرف در سیستم های روستایی و شهری و ایجاد پایداری تولید غذا در سیستم های کشاورزی |
5 |
روش تدریس |
معرفی منابع، ارایه سر فصل ها با استفاده از امکانات سمعی و بصری به صورت پاورپوینت و بحث و مشارکت در خصوص مطالب و سرفصل ها و ارایه سمینار توسط دانشجویان |
6 |
وظایف دانشجو |
حضور منظم و فعال در کلاس ها، شرکت در مباحث درسی و ارایه سمینار |
7 |
منبع |
کوچکی، ع.، نصیری محلاتی، م.، خرمدل، س.، خواجه حسینی، م. 1401. اگرواکولوژی مناطق خشک جلد اول (بوم شناخت غذا). انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد
کوچکی، ع.، نصیری محلاتی، م.، خرمدل، س.، خواجه حسینی، م. 1401. اگرواکولوژی مناطق خشک دفتر دوم: مدیریت منابع و بومنظامهای تولید. انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد
کوچکی، ع.، نصیری محلاتی، م.، خرمدل، س.، خواجه حسینی، م. 1401. اگرواکولوژی مناطق خشک دفتر سوم (راهبردهای بوم سازگار). انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد
Wahlqvist, M., Gallegosm D. 2020. Food and NutritionSustainable food and health systems. 4TH edition.
Atkins, P., Bowler, I. 2001. Food in Societym, Economy, Culture, Geoaraphy. |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
درس به صورت حضوری و در قالب بخش نظری با استفاده از کامپیوتر و نرم افزارهای سمعی و بصری ارایه می شود و همچنین استفاده از اسلایدهای مختلف وبرای درک بهتر مفاهیم |
9 |
نحوه ارزشیابی |
ارزشیابی بصورت 10% ارزشیابی مستمر و پرسش و پاسخ کلاسی، میان ترم 25% و پایان ترم 45% و ارایه سمینار 20% |
10 |
فایل |
Pdf File |