| 1 |
مقدمه و سرفصل ها و تاریخچه |
|
| 2 |
ریشه های تاریخی و فرهنگی و اجتماعی انتخاب و مصرف غذا در جوامع شهری و روستایی |
|
| 3 |
ریشه های تاریخی و فرهنگی و اجتماعی انتخاب و مصرف غذا در جوامع شهری و روستایی |
|
| 4 |
چشم اندازهای تاریخی و اکولوژیکی سیستم های تولید غذا |
|
| 5 |
جایگاه کشاورزی در تولید غذا، سلامت جامعه و محیط زیست |
|
| 6 |
رژیم های غذایی، تولید غذا، سلامت جامعه و محیط زیست |
|
| 7 |
جغرافیای سوتغذیه |
|
| 8 |
منابع اساسی موثر تولید غذا زمین، آب، خاک و نهاده های کشاورزی |
|
| 9 |
عوامل موثر در مصرف غذا، شاخص های پویایی و ساختاری جمعیت موثر بر انتخاب غذا |
|
| 10 |
عوامل اجتماعی، محیطی، اقتصادی موثر بر انتخاب بازداری رشد جمعیت، غذا و وضعیت تغذیه |
|
| 11 |
عوامل اجتماعی، محیطی، اقتصادی موثر بر انتخاب بازداری رشد جمعیت، غذا و وضعیت تغذیه |
|
| 12 |
نقش عوامل محیطی و تکنولوژیکی در بروز بیماری چاقی، فشارخون، دیابت و سرطان |
|
| 13 |
چالش های سیستم های مختلف کشاورزی و امنیت غذایی |
|
| 14 |
اثرات تکنولوژیهای روز در تولید و سلامت غذا در سیستم های کشاورزی |
|
| 15 |
راهکارهای بهبود تولید و مصرف غذا در سیستم های روستایی و شهری |
|
| 16 |
پایداری تولید غذا در سیستم های کشاورزی |
|