1 |
فنول ها-ساختار و خواص فیزیکی نوآرایی هیدروپراکسیدها |
|
2 |
فنول ها-واکنش های فنول ها شناسایی فنول ها |
|
3 |
کربانیون ها-کربوآنیون ها در سنتز آلی سنتز مالونیک استر |
|
4 |
کربانیون ها-تهیه کتون ها از طریق استر استواستیک کربوکسیل زدایی |
|
5 |
کربانیونها- سنتز اسیدها و استرها از طریق 2-اکسازولین ها |
|
6 |
کربانیون ها- سنتز از طریق انامین ها |
|
7 |
آریل هالیدها ساختار ، نام گذاری و خواص فیزیکی |
|
8 |
آریل هالیدها ساختار و واکنش پذیری کلی آریل هالیدها و وینیل هالیدها واکنش های جانشینی هسته دوستی آروماتیکی |
|
9 |
آریل هالیدها جهت گیری واکنش های جانشینی هسته دوستی آروماتیکی مکانیسم افزایش -حذف مکانیسم حذف-افزایش |
|
10 |
ترکیبات کربونیل دار β،α-غیراشباعی واکنش های افزایشی الکتروندوستی |
|
11 |
ترکیبات کربونیل دار β،α-غیراشباعی واکنش های افزایشی هسته دوستی افزایش مایکل |
|
12 |
میان ترم |
|
13 |
اوربیتال های مولکولی تقارن اوربیتالی و نظریه اوربیتال مولکولی اوربیتال های پیوندی و ضدپیوندی تقارن اوربیتالی و واکنش های شیمیایی |
|
14 |
اوربیتال های مولکولی واکنش های الکتروسیکلی |
|
15 |
اوربیتال های مولکولی واکنش های حلقه زایی واکنش های سیگما تروپی |
|
16 |
اثر گروههای همسایه مقدمه حمله هسته دوستی درون مولکولی سرعت واکنش |
|
17 |
اثر گروههای همسایه شیمی فضایی واکنش فرایند اکسو |
|
18 |
ترکیبات هتروسیکل مقدمه هتروسیکل های پنج عضوی جهت گیری و واکنش پذیری در پنج عضوی ها |
|
19 |
ترکیبات هتروسیکل هتروسیکل های شش عضوی جهت گیری و واکنش پذیری در شش عضوی ها |
|
20 |
کربوهیدرات ها مقدمه و تعاریف و دسته بندی گلوکز اکسایش سنتز کیلیانی-فیشر |
|
21 |
کربوهیدرات ها تجزیه راف پیکربندی آلدوزها-استدلال فیشر |
|
22 |
کربوهیدرات ها ساختار حلقوی گلوکز تشکیل گلیکوزیدها اثر آنومری |
|
23 |
پروتئین ها مقدمه ساختار آمینو اسیدها نقطه ایزوالکتریک آمینواسیدها |
|