| 1 | Chytrids و Microsporidia |  | 
																			
											| 2 | Zygomycetesو  Glomeromycetes |  | 
																			
											| 3 | Ascomycetes |  | 
																			
											| 4 | Basidiomycetes |  | 
																			
											| 5 | جلبک ها و ویژگی های عمومی آنها |  | 
																			
											| 6 | اشکال رویشی، چرخه های عمومی زندگی و گروههای اصلی جلبکی |  | 
																			
											| 7 | اوگلنوئیدها و کریپتومونادها |  | 
																			
											| 8 | هاپتوفیتها و دینوفلاژلها |  | 
																			
											| 9 | دیاتوم ها و جلبکهای طلایی |  | 
																			
											| 10 | جلبکهای قهوه ای |  | 
																			
											| 11 | جلبکهای قرمز |  | 
																			
											| 12 | تعریف تالوفیتها، ویژگیها و جایگاه آنها بر روی درخت حیات |  | 
																			
											| 13 | تغذیه و همزیستی قارچ ها |  | 
																			
											| 14 | گروههای اصلی قارچ ها و روابط تبارزایی |  | 
																			
											| 15 | سلسله قارچ ها، ویژگی های عمومی قارچ ها |  | 
																			
											| 16 | جلبکهای سبز |  |