# | عنوان | توضیحات |
---|---|---|
1 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | برای آشنایی دانشجویان صنایع غذایی با تکنیکهای بین رشته ای |
2 | هدف کلی | دسترسی به دانش و تکنولوژی های مدرن که می تواند در صنایع غذایی کاربرد داشته باشد. |
3 | شایستگی های پایه | دانشجویان لازم است مباحث پایه بیولوژی را بدانند. |
4 | اهداف یادگیری | ارتقاء ایده های ملکولی در صنعت |
5 | روش تدریس | انکیزشی، تعاملی |
6 | وظایف دانشجو | مشارکت در مباحث، انجام تکالیف |
7 | منبع | |
8 | مواد و امکانات آموزشی | پاورپوینت، آزمایشگاه |
9 | نحوه ارزشیابی | ارزشیابی کلاسی و امتحان |