طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره برای آشنایی دانشجویان صنایع غذایی با تکنیکهای بین رشته ای
2 هدف کلی دسترسی به دانش و تکنولوژی های مدرن که می تواند در صنایع غذایی کاربرد داشته باشد.
3 شایستگی های پایه دانشجویان لازم است مباحث پایه بیولوژی را بدانند.
4 اهداف یادگیری ارتقاء ایده های ملکولی در صنعت
5 روش تدریس انکیزشی، تعاملی
6 وظایف دانشجو مشارکت در مباحث، انجام تکالیف
7 منبع
8 مواد و امکانات آموزشی پاورپوینت، آزمایشگاه
9 نحوه ارزشیابی ارزشیابی کلاسی و امتحان