| # | عنوان | توضیحات |
|---|---|---|
| 1 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | برای آشنایی دانشجویان صنایع غذایی با تکنیکهای بین رشته ای |
| 2 | هدف کلی | دسترسی به دانش و تکنولوژی های مدرن که می تواند در صنایع غذایی کاربرد داشته باشد. |
| 3 | شایستگی های پایه | دانشجویان لازم است مباحث پایه بیولوژی را بدانند. |
| 4 | اهداف یادگیری | ارتقاء ایده های ملکولی در صنعت |
| 5 | روش تدریس | انکیزشی، تعاملی |
| 6 | وظایف دانشجو | مشارکت در مباحث، انجام تکالیف |
| 7 | منبع | |
| 8 | مواد و امکانات آموزشی | پاورپوینت، آزمایشگاه |
| 9 | نحوه ارزشیابی | ارزشیابی کلاسی و امتحان |