1 |
هدف کلی |
آشنایی با روشهای کاشت و داشت و برداشت سبزیهای مهم مزرعه ای و معرفی ارقام آنها |
2 |
اهداف یادگیری |
شناسایی هریک از سبزیهایی که در یک خانواده قرار می گیرند و آشتایی با نیازهای محیطی و غذایی آنها و افزایش دانش فنی دانشجویان در ارتباط با مسائل پرورش آنها |
3 |
روش تدریس |
استفاده از وسایل کمک آموزشی جهت نمایش اسلایده و فیلمهای آموزشی
طرح سوال در هنگام تدریس و بررسی پاسخ دانشجویان به صورت بحثو گفتگو
طرح سوال در هرجلسه و لاحظ نمودن امتیاز برای پاسخ دهنده
ارائه تکلیف |
4 |
وظایف دانشجو |
مطالعه در طول ترم
پاسخگویی به سوالات
ارائه تکالیف محوله |
5 |
مواد و امکانات آموزشی |
دستگاههای کمک آموزشی |
6 |
نحوه ارزشیابی |
پاسخ سوالات در طول ترم
تکالیف ارائه شده
حضور و غیاب در طول ترم
آزمون پایان ترم |