1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
یکی از دروس اصلی و بسیار ضروری در گرایش سبزیکاری محسوب می گردد |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با روشهای استاندارد تولید محصولات ارگانیک |
3 |
شایستگی های پایه |
گذراندن واحدهایی نظیر فیزیولوژی سبزیها، تغذیه و تنش محصولات باغی |
4 |
اهداف یادگیری |
آشنایی دانشجویان با سیستمهای جدید پرورش محصولات با هدف توسعه محصولات سالم و ارگانیک |
5 |
روش تدریس |
استفاده از منابع فارسی و انگلیسی موجود در مقالات و کتب، فیلمهای آموزشی و حتی الامکان بازدید از مراکز موجود |
6 |
وظایف دانشجو |
ارائه تکالیف محوله، حضورممتد، آزمون در طول ترم و پایان ترم |
7 |
منبع |
مقالات موجود و به روز در دسترس |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
وسایل کمکآموزشی موجود |
9 |
نحوه ارزشیابی |
در طی برگزاری کلاس از طریق پرسش و پاسخ، حضور و غیاب و آزمون پایان ترم |
10 |
فایل |
Pdf File |