1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
یکی از دروس مهم در سطح کارشناسی رشته علوم باغبانی می باشد |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با روشهای تولید مهمترین قارچ خوراکی جهان و آشنایی با انواع قارچهای خوراکی موجود در دنیا |
3 |
شایستگی های پایه |
داشتن توانایی لازم از نظر دروس پایه و اختصاصی گروه علوم باغبانی |
4 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با سیستمهای پرورش قارچ خوراکی |
5 |
روش تدریس |
با توجه به شرایط موجود استفاده از تصاویر و فغیلمهای آموزشی در قالب پاور پوینت |
6 |
وظایف دانشجو |
حضور مرتب و منظم، پاسخگویی به سوالات در طول کلاسها و ارائه تکالیف محوبه و موفقیت در آزمون پایان ترم |
7 |
منبع |
1. اصول تولید و پرورش کاربردی قارچ خوراکی، مریم حقیقی و رضا ابوالقاسمی 2. شناسایی آفات و بیماری های قارچ دکمه ای و برخی راه های کنترل آن، رحیم اسلامی زاده، علی اسلامی زاده ،مرضیه نعیمی فر |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
در صورت برگزاری کلاسهای حضوری دستگاه ویدئو پرژکتور و برقراری سیستم اینترنت آنلاین |
9 |
نحوه ارزشیابی |
حضور منظم و مرتب در کلاسها، کوئیزهای منظم، ارائه تکالیف و آزمون پایان ترم |
10 |
فایل |
Pdf File |