1 |
تعریف، اهمیت اقتصاد و ارزش غذایی |
|
2 |
طبقه بندی سبزیها |
|
3 |
طبقه بندی سبزیها |
|
4 |
طبقه بندی سبزیها |
|
5 |
شرایط محیطی و اقتصادی تولید سبزیها |
|
6 |
شرایط محیطی و اقتصادی تولید سبزیها |
|
7 |
شرایط محیطی و اقتصادی تولید سبزیها |
|
8 |
کاشت بذر برای تولید نشاء |
|
9 |
کاشت بذر برای تولید نشاء |
|
10 |
مقاوم کردن نشاء و انتقال نشاء |
|
11 |
مقاوم کردن نشاء و انتقال نشاء |
|
12 |
بررسی مسائل داشت, برداشت, درجه بندی و نگهداریی سبزیها |
|
13 |
بررسی مسائل داشت, برداشت, درجه بندی و نگهداریی سبزیها |
|
14 |
بررسی مسائل داشت, برداشت, درجه بندی و نگهداریی سبزیها |
|
15 |
آشنایی با مناطق مهم سبزیکاری ایران |
|
16 |
آزمونپایان ترم |
|
17 |
ارائه تکالیف دانشجویان |
|