| 1 |
تعریف، اهمیت اقتصاد و ارزش غذایی |
|
| 2 |
طبقه بندی سبزیها |
|
| 3 |
طبقه بندی سبزیها |
|
| 4 |
طبقه بندی سبزیها |
|
| 5 |
شرایط محیطی و اقتصادی تولید سبزیها |
|
| 6 |
شرایط محیطی و اقتصادی تولید سبزیها |
|
| 7 |
شرایط محیطی و اقتصادی تولید سبزیها |
|
| 8 |
کاشت بذر برای تولید نشاء |
|
| 9 |
کاشت بذر برای تولید نشاء |
|
| 10 |
مقاوم کردن نشاء و انتقال نشاء |
|
| 11 |
مقاوم کردن نشاء و انتقال نشاء |
|
| 12 |
بررسی مسائل داشت, برداشت, درجه بندی و نگهداریی سبزیها |
|
| 13 |
بررسی مسائل داشت, برداشت, درجه بندی و نگهداریی سبزیها |
|
| 14 |
بررسی مسائل داشت, برداشت, درجه بندی و نگهداریی سبزیها |
|
| 15 |
آشنایی با مناطق مهم سبزیکاری ایران |
|
| 16 |
آزمونپایان ترم |
|
| 17 |
ارائه تکالیف دانشجویان |
|