1 |
تعطیل |
|
2 |
رورش سبزی در مکانهای سر پوشیده |
|
3 |
برنامه ریزی کشت و تنظیم و کنترل عوامل محیطی |
|
4 |
برنامه ریزی کشت و تنظیم و کنترل عوامل محیطی |
|
5 |
برنامه ریزی کشت و تنظیم و کنترل عوامل محیطی |
|
6 |
آشنایی با مقاوم سازی نشاء ها قبل از انتقال به زمین اصلی |
|
7 |
انواع بسترهای کاشت و تغذیه محصولات گلخانه ای |
|
8 |
روش پرورش خیار گلخانه ای |
|
9 |
روش پرورش گوجه فرنگی گلخانه ای |
|
10 |
تعطیل |
|
11 |
روش پرورش فلفل گلخانه ای |
|
12 |
روش پرورش کاهوگلخانه ای |
|
13 |
روش پرورش قارچ |
|
14 |
اهمیت و لزوم استفاده از روشهای ویژه در پرورش سبزی |
|
15 |
آزمون پایان ترم |
|
16 |
اهمیت و لزوم استفاده از روشهای ویژه در پرورش سبزی |
|
17 |
روش پرورش تربچه |
|
18 |
تعطیل |
|
19 |
روش پرورش تربچه گلخانه ای |
|