1 |
آشنایی با انواع بذر سبزیها |
|
2 |
بررسی تاثیر عوامل مختلف نظیر نور، شوری، خشکی و پرایمینگهای مختلف بر جوانه زنی بذرهای برخی سبزیها |
|
3 |
ادامه بحث جلسه قبل در مورد جوانه زنی بذرها |
|
4 |
ادامه بحث جلسه قبل در مورد جوانه زنی بذرها |
|
5 |
آشنایی با محیطهای کشت مختلف و آماده سازی آنها |
|
6 |
کاشت بذرسبزیهای مختلف در محیطهای کشت مختلف و بررسی جوانه زنی و گیاهچه های آنها |
|
7 |
کاشت بذرسبزیهای مختلف در محیطهای کشت مختلف و بررسی جوانه زنی و گیاهچه های آنها |
|
8 |
آشنایی با روش ساخت محلولهای غذایی مورد استفاده در کشتهای گلخانه ای |
|
9 |
آشنایی با روش ساخت محلولهای غذایی مورد استفاده در کشتهای گلخانه ای |
|
10 |
آشنایی با مقاوم سازی نشاء ها قبلاز انتقال به زمین اصلی |
|
11 |
بررسی نشاءهای مقاوم شده و معمولی در شرایط مزرعه |
|
12 |
آشنایی با روشهای پیوند سبزیها |
|
13 |
ادامه پیوند سبزیها |
|
14 |
بازدید از گلخانه ها و مزارع موجود و اجرای هرس و تراش کدوئیان در محل |
|
15 |
بازدید از مراکز تجاری تولید سبزیهای گلخانه ای مشهد |
|
16 |
بازدید از مراکز پرورش قارچ اطراف مشهد |
|
17 |
آزمون پایان ترم |
|