1 |
معرفی درس و مقدمه |
|
2 |
تعریف گلخانه و اهمیت تولیدات گلخانه ای |
|
3 |
طبقه بندی انواع گلخانه و عوامل محیطی قابل کنترل درآن |
|
4 |
اهمیت اقتصادی و آشنایی با هزینه های تولید |
|
5 |
معرفی عوامل محیطی قابل کنترل در گلخانه وآشنایی با روشهای کنترل آنها |
|
6 |
معرفی عوامل محیطی قابل کنترل در گلخانه - حرارت |
|
7 |
معرفی عوامل محیطی قابل کنترل در گلخانه - حرارت |
|
8 |
معرفی عوامل محیطی قابل کنترل در گلخانه - نور |
|
9 |
معرفی عوامل محیطی قابل کنترل در گلخانه - نور |
|
10 |
معرفی عوامل محیطی قابل کنترل در گلخانه - دی اکسید کربن |
|
11 |
معرفی عوامل محیطی قابل کنترل در گلخانه - رطوبت |
|
12 |
معرفی عوامل محیطی قابل کنترل در گلخانه - تغذیه |
|
13 |
آشنایی با سیستمهای کشت گلخانه ای |
|
14 |
آشنایی با سیستمهای کشت گلخانه ای |
|
15 |
آشنایی با سیستمهای کشت گلخانه ای |
|
16 |
آشنایی با پرورش نشاء در گلخانه و روشهای کنترلرشد آن |
|
17 |
آشنایی با پرورش نشاء در گلخانه و روشهای کنترلرشد آن |
|
18 |
آشنایی با پرورش نشاء در گلخانه و روشهای کنترلرشد آن |
|
19 |
آشنایی با سبزیهای گلخانه ای و پرورش آنها |
|
20 |
آشنایی با سبزیهای گلخانه ای و پرورش آنها |
|
21 |
آشنایی با سبزیهای گلخانه ای و پرورش آنها |
|
22 |
آشنایی با سیستمهای برداشت و بازار رسانی |
|
23 |
آزمون نهایی |
|