1 |
آشنایی با انواع مختلف بذر در سبزیها |
|
2 |
آشنایی با فرایندهای مختلف در طی جوانه زنی بذر |
|
3 |
اهمیت نشاء درتولید سبزیها |
|
4 |
کنترل رشد در نشاء |
|
5 |
کنترل رشد در نشاء |
|
6 |
عوامل محیطی موثر بر کنترل رشد و نمو سبزیها |
|
7 |
عوامل محیطی موثر بر کنترل رشد و نمو سبزیها |
|
8 |
روشهای کنترل القاء گلدهی در سبزیها |
|
9 |
روشهای کنترل القاء گلدهی در سبزیها |
|
10 |
مدلسازی در تولید سبزیها |
|
11 |
تغییرات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی در طی رسیدن برخی سبزیها |
|
12 |
آشنایی با فرآیندهای مختلف فیزیولوژیکی در بذر سبزیها |
|
13 |
تعریف، اهمیت اقتصاد و ارزش غذایی سبزیها |
|
14 |
تعریف، اهمیت اقتصاد و ارزش غذایی سبزیها |
|
15 |
اهمیت فیزیولوژی در مدیریت تولید سبزیها |
|
16 |
آشنایی با فرآیندهای مختلف فیزیولوژیکی |
|
17 |
تغییرات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی در طی رسیدن برخی سبزیها |
|
18 |
آزمون پیان ترم |
|