| 1 |
آشنایی با انواع بذر سبزیها |
|
| 2 |
بررسی تاثیر عوامل مختلف نظیر نور، شوری، خشکی و پرایمینگهای مختلف بر جوانه زنی بذرهای برخی سبزیها |
|
| 3 |
ادامه بحث جلسه قبل در مورد جوانه زنی بذرها |
|
| 4 |
ادامه بحث جلسه قبل در مورد جوانه زنی بذرها |
|
| 5 |
آشنایی با محیطهای کشت مختلف و آماده سازی آنها |
|
| 6 |
کاشت بذرسبزیهای مختلف در محیطهای کشت مختلف و بررسی جوانه زنی و گیاهچه های آنها |
|
| 7 |
کاشت بذرسبزیهای مختلف در محیطهای کشت مختلف و بررسی جوانه زنی و گیاهچه های آنها |
|
| 8 |
آشنایی با روش ساخت محلولهای غذایی مورد استفاده در کشتهای گلخانه ای |
|
| 9 |
آشنایی با روش ساخت محلولهای غذایی مورد استفاده در کشتهای گلخانه ای |
|
| 10 |
آشنایی با مقاوم سازی نشاء ها قبلاز انتقال به زمین اصلی |
|
| 11 |
بررسی نشاءهای مقاوم شده و معمولی در شرایط مزرعه |
|
| 12 |
آشنایی با روشهای پیوند سبزیها |
|
| 13 |
ادامه پیوند سبزیها |
|
| 14 |
بازدید از گلخانه ها و مزارع موجود و اجرای هرس و تراش کدوئیان در محل |
|
| 15 |
بازدید از مراکز تجاری تولید سبزیهای گلخانه ای مشهد |
|
| 16 |
بازدید از مراکز پرورش قارچ اطراف مشهد |
|
| 17 |
آزمون پایان ترم |
|