| 1 |
تعریف محصولات ارگانیک و سالم |
|
| 2 |
اهمیت و اهداف تولید محصولات ارگانیک در جهان |
|
| 3 |
روشهای کلی تولید محصولات ارگانیک |
|
| 4 |
استانداردهای جهانی و کشوری محصولات ارگانیک |
|
| 5 |
عوامل موثر بر تولید محصولات ناسالم و ارگانیک |
|
| 6 |
عوامل موثر بر تولید محصولات ناسالم و ارگانیک |
|
| 7 |
طبقه بندی و تشریح روشهای تولید ارگانیگ |
|
| 8 |
تشریح روشهای تولید ارگانیگ |
|
| 9 |
نقش کودهای شیمیایی در محیط زیست |
|
| 10 |
نقش سموم آفات نباتی شیمیایی در محیط زیست |
|
| 11 |
نقش کودهای شیمیایی در تولید محصولات غیر ارگانیک |
|
| 12 |
نقشسموم آفاتو بیماریها در تولید محصولات غیر ارگانیک |
|
| 13 |
نقش کودهای آلی در تولید ارگانیک |
|
| 14 |
نقش میکروارگانیزمها در تولید ارگانیک |
|
| 15 |
روشهای مدیریتی تلفیقی در کشت و تولید ارگانیک |
|
| 16 |
آزمون پایان ترم |
|