| 1 |
آشنایی با انواع مختلف بذر در سبزیها |
|
| 2 |
آشنایی با فرایندهای مختلف در طی جوانه زنی بذر |
|
| 3 |
اهمیت نشاء درتولید سبزیها |
|
| 4 |
کنترل رشد در نشاء |
|
| 5 |
کنترل رشد در نشاء |
|
| 6 |
عوامل محیطی موثر بر کنترل رشد و نمو سبزیها |
|
| 7 |
عوامل محیطی موثر بر کنترل رشد و نمو سبزیها |
|
| 8 |
روشهای کنترل القاء گلدهی در سبزیها |
|
| 9 |
روشهای کنترل القاء گلدهی در سبزیها |
|
| 10 |
مدلسازی در تولید سبزیها |
|
| 11 |
تغییرات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی در طی رسیدن برخی سبزیها |
|
| 12 |
آشنایی با فرآیندهای مختلف فیزیولوژیکی در بذر سبزیها |
|
| 13 |
تعریف، اهمیت اقتصاد و ارزش غذایی سبزیها |
|
| 14 |
تعریف، اهمیت اقتصاد و ارزش غذایی سبزیها |
|
| 15 |
اهمیت فیزیولوژی در مدیریت تولید سبزیها |
|
| 16 |
آشنایی با فرآیندهای مختلف فیزیولوژیکی |
|
| 17 |
تغییرات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی در طی رسیدن برخی سبزیها |
|
| 18 |
آزمون پیان ترم |
|