1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
تخصصی مشترک |
2 |
هدف کلی |
ارتقاء مهارتهای عملی دانشجویان |
3 |
شایستگی های پایه |
آموزش انجام کارهای عملی در گلخانه و مزارع |
4 |
اهداف یادگیری |
آشنایی دانشجویان با روشهای عملی کاشت داشت و برداشت |
5 |
روش تدریس |
بصورت عملی و بازدید از مراکز تحقیقاتی، کشت و صنعت و... |
6 |
وظایف دانشجو |
حضور مستمر در کلاس، ارائه گزارش از مراحل کار و بازدیدها |
7 |
مواد و امکانات آموزشی |
گلخانه، آزمایشگاه و مکان های سر پوشیده ، مزراع جهت کشت |
8 |
نحوه ارزشیابی |
ارزشیابی میتمر توسط سرپرست مربوطه20%
نمرات گزارش شده از مراکز مختلف 50%
گزارش نهایی 30% |