1 |
آشنایی با درس شیمی تجزیه و معرفی منابع درس |
|
2 |
فصل صفر) شیمی تجزیه: چیست و چقدر؟ |
|
3 |
فصل صفر) قصهی تجزیهی شکلات برای اندازهگیری کافئین آن |
|
4 |
فصل یک) یادآوری: واحدهای اندازهگیری، ضریب تبدیل و مول |
|
5 |
فصل یک) مروری بر مفاهیم انواع غلظت |
|
6 |
فصل یک) محلولسازی در آزمایشگاه |
|
7 |
فصل چهار) خطای آزمایش: تصادفی ناگزیر و سیستماتیک غیرمجاز |
|
8 |
فصل چهار) توزیع گوسین خطای تصادفی و فاصلهی اطمینان |
|
9 |
فصل چهار) چارهی خطای تصادفی: آزمونهای آماری |
|
10 |
فصل شش) مروری بر تعادل شیمیایی و اصل لوشاتلیه |
|
11 |
فصل شش) جداسازی یونها با نهش رسوب (ترسیب) |
|
12 |
فصل شش) همه چیز درباره حلال آب و تعادل یونش آن |
|
13 |
فصل هفت) بگذارید تیتراسیونها شروع شوند |
|
14 |
فصل هفت) محاسبات تیتراسیون |
|
15 |
فصل هفت) منحنیهای تیتراسیون |
|
16 |
فصل هفت) منحنی تیتراسیونهای رسوبی و بررسی رفتار آنها |
|
17 |
فصل هفت) روشهای موهر، ولهارد و فاجانز |
|
18 |
فصل هشت) فعالیت و ضریب فعالیت |
|
19 |
فصل هشت) بازنگری روابط ثابت تعادل و مفهوم pH |
|
20 |
آزمون میانترم***روز دانشجو مبارک |
|
21 |
فصل نه) اسید و باز مزدوج، بافرها و رفتار آنها |
|
22 |
فصل یازده) منحنی تیتراسیون اسید و باز قوی؛ بررسی رفتار |
|
23 |
فصل یازده) منحنی تیتراسیون اسید و باز ضعیف؛ بررسی رفتار |
|
24 |
فصل یازده) منحنی تیتراسیون سیستمهای دوپروتونی |
|
25 |
فصل یازده) یافتن نقطهی پایانی و شناساگرهای تیتراسیون اسید/باز |
|
26 |
فصل یازده) کاربرد تیتراسیون اسید و باز و تجزیهی کلدال |
|
27 |
فصل یازده) کاربرد تیتراسیون اسید و باز و تجزیهی کلدال |
|
28 |
فصل دوازده) تعادل تشکیل کمپلکس و همهچیز دربارهی EDTA |
|
29 |
فصل دوازده) منحنی تیتراسیون با EDTA و بررسی رفتار |
|
30 |
فصل بیست و هفت) وزنسنجی و هر چیز درباره آن |
|
31 |
فصل نه) مروری بر تعادل اسیدها و بازهای تکپروتونی |
|
32 |
فصل ده) تعادلهای اسیدها و بازهای چندپروتونی |
|