| 1 |
آشنایی با درس شیمی تجزیه و معرفی منابع درس |
|
| 2 |
فصل صفر) شیمی تجزیه: چیست و چقدر؟ |
|
| 3 |
فصل صفر) قصهی تجزیهی شکلات برای اندازهگیری کافئین آن |
|
| 4 |
فصل یک) یادآوری: واحدهای اندازهگیری، ضریب تبدیل و مول |
|
| 5 |
فصل یک) مروری بر مفاهیم انواع غلظت |
|
| 6 |
فصل یک) محلولسازی در آزمایشگاه |
|
| 7 |
فصل چهار) خطای آزمایش: تصادفی ناگزیر و سیستماتیک غیرمجاز |
|
| 8 |
فصل چهار) توزیع گوسین خطای تصادفی و فاصلهی اطمینان |
|
| 9 |
فصل چهار) چارهی خطای تصادفی: آزمونهای آماری |
|
| 10 |
فصل شش) مروری بر تعادل شیمیایی و اصل لوشاتلیه |
|
| 11 |
فصل شش) جداسازی یونها با نهش رسوب (ترسیب) |
|
| 12 |
فصل شش) همه چیز درباره حلال آب و تعادل یونش آن |
|
| 13 |
فصل هفت) بگذارید تیتراسیونها شروع شوند |
|
| 14 |
فصل هفت) محاسبات تیتراسیون |
|
| 15 |
فصل هفت) منحنیهای تیتراسیون |
|
| 16 |
فصل هفت) منحنی تیتراسیونهای رسوبی و بررسی رفتار آنها |
|
| 17 |
فصل هفت) روشهای موهر، ولهارد و فاجانز |
|
| 18 |
فصل هشت) فعالیت و ضریب فعالیت |
|
| 19 |
فصل هشت) بازنگری روابط ثابت تعادل و مفهوم pH |
|
| 20 |
آزمون میانترم***روز دانشجو مبارک |
|
| 21 |
فصل نه) اسید و باز مزدوج، بافرها و رفتار آنها |
|
| 22 |
فصل یازده) منحنی تیتراسیون اسید و باز قوی؛ بررسی رفتار |
|
| 23 |
فصل یازده) منحنی تیتراسیون اسید و باز ضعیف؛ بررسی رفتار |
|
| 24 |
فصل یازده) منحنی تیتراسیون سیستمهای دوپروتونی |
|
| 25 |
فصل یازده) یافتن نقطهی پایانی و شناساگرهای تیتراسیون اسید/باز |
|
| 26 |
فصل یازده) کاربرد تیتراسیون اسید و باز و تجزیهی کلدال |
|
| 27 |
فصل یازده) کاربرد تیتراسیون اسید و باز و تجزیهی کلدال |
|
| 28 |
فصل دوازده) تعادل تشکیل کمپلکس و همهچیز دربارهی EDTA |
|
| 29 |
فصل دوازده) منحنی تیتراسیون با EDTA و بررسی رفتار |
|
| 30 |
فصل بیست و هفت) وزنسنجی و هر چیز درباره آن |
|
| 31 |
فصل نه) مروری بر تعادل اسیدها و بازهای تکپروتونی |
|
| 32 |
فصل ده) تعادلهای اسیدها و بازهای چندپروتونی |
|