سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 آشنایی با درس شیمی تجزیه و معرفی منابع درس
2 فصل صفر) شیمی تجزیه: چیست و چقدر؟
3 فصل صفر) قصه‌ی تجزیه‌ی شکلات برای اندازه‌گیری کافئین آن
4 فصل یک) یادآوری: واحدهای اندازه‌گیری‌، ضریب تبدیل و مول
5 فصل یک) مروری بر مفاهیم انواع غلظت
6 فصل یک) محلول‌سازی در آزمایشگاه
7 فصل چهار) خطای آزمایش: تصادفی ناگزیر و سیستماتیک غیرمجاز
8 فصل چهار) توزیع گوسین خطای تصادفی و فاصله‌ی اطمینان
9 فصل چهار) چاره‌ی خطای تصادفی: آزمون‌های آماری
10 فصل شش) مروری بر تعادل شیمیایی و اصل لوشاتلیه
11 فصل شش) جداسازی یون‌ها با نهش رسوب (ترسیب)
12 فصل شش) همه چیز درباره حلال آب و تعادل یونش آن
13 فصل هفت) بگذارید تیتراسیون‌ها شروع شوند
14 فصل هفت) محاسبات تیتراسیون
15 فصل هفت) منحنی‌های تیتراسیون
16 فصل هفت) منحنی‌ تیتراسیون‌های رسوبی و بررسی رفتار آن‌ها
17 فصل هفت) روش‌های موهر، ولهارد و فاجانز
18 فصل هشت) فعالیت و ضریب فعالیت
19 فصل هشت) بازنگری روابط ثابت تعادل و مفهوم pH
20 آزمون میان‌ترم***روز دانشجو مبارک
21 فصل نه) اسید و باز مزدوج، بافرها و رفتار آن‌ها
22 فصل یازده) منحنی تیتراسیون اسید و باز قوی؛ بررسی رفتار
23 فصل یازده) منحنی تیتراسیون اسید و باز ضعیف؛ بررسی رفتار
24 فصل یازده) منحنی تیتراسیون سیستم‌های دوپروتونی
25 فصل یازده) یافتن نقطه‌ی پایانی و شناساگرهای تیتراسیون اسید/باز
26 فصل یازده) کاربرد تیتراسیون اسید و باز و تجزیه‌ی کلدال
27 فصل یازده) کاربرد تیتراسیون اسید و باز و تجزیه‌ی کلدال
28 فصل دوازده) تعادل تشکیل کمپلکس و همه‌چیز درباره‌ی EDTA
29 فصل دوازده) منحنی تیتراسیون با EDTA و بررسی رفتار
30 فصل بیست و هفت) وزن‌سنجی و هر چیز درباره آن
31 فصل نه) مروری بر تعادل اسیدها و بازهای تک‌پروتونی
32 فصل ده) تعادل‌های اسیدها و بازهای چند‌پروتونی