| 1 | 
											جایگاه درس در برنامه درسی دوره | 
											این درس جز دروس تخصصی رشته است | 
										
																			
											| 2 | 
											هدف کلی | 
											آشنایی با اهمیت محصولات باغبانی و نحوه تولید و خصوصیات آنها | 
										
																			
											| 3 | 
											شایستگی های پایه | 
											دانستن گیاهشناسی، فیزیولوژی گیاهی، | 
										
																			
											| 4 | 
											اهداف یادگیری | 
											شناخت نفش محصولات باغبانی در سلامتی و تغذیه بشر، شناخت گروههای مختلف محصولات باغبانی، آشنایی با نحوه تولید آنها، | 
										
																			
											| 5 | 
											روش تدریس | 
											ارائه سخنرانی، فیلمهای آموزشی، بازدید، ارائه پرسش و پاسخ، طرح یک مسئله و جستجوی راه حل آن | 
										
																			
											| 6 | 
											وظایف دانشجو | 
											شرکت در کلاس، ترجمه یک مقاله مرتبط با علوم باغبانی، ارائه پیشنهاد راه های حل یک مسئله طرح شده. | 
										
																			
											| 7 | 
											منبع | 
											اصول باغبانی انتشارات دانشگاه شیراز دکتر خوشخوی و همکاران، جزوه درسی | 
										
																			
											| 8 | 
											مواد و امکانات آموزشی | 
											پاورپوینت، جزوه درسی، کتاب، فیلمهای آموزشی | 
										
																			
											| 9 | 
											نحوه ارزشیابی | 
											کوییز کلاسی، شرکت فعال در کلاس، آزمون نهای |