1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
این درس جز دروس تخصصی رشته است |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با اهمیت محصولات باغبانی و نحوه تولید و خصوصیات آنها |
3 |
شایستگی های پایه |
دانستن گیاهشناسی، فیزیولوژی گیاهی، |
4 |
اهداف یادگیری |
شناخت نفش محصولات باغبانی در سلامتی و تغذیه بشر، شناخت گروههای مختلف محصولات باغبانی، آشنایی با نحوه تولید آنها، |
5 |
روش تدریس |
ارائه سخنرانی، فیلمهای آموزشی، بازدید، ارائه پرسش و پاسخ، طرح یک مسئله و جستجوی راه حل آن |
6 |
وظایف دانشجو |
شرکت در کلاس، ترجمه یک مقاله مرتبط با علوم باغبانی، ارائه پیشنهاد راه های حل یک مسئله طرح شده. |
7 |
منبع |
اصول باغبانی انتشارات دانشگاه شیراز دکتر خوشخوی و همکاران، جزوه درسی |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
پاورپوینت، جزوه درسی، کتاب، فیلمهای آموزشی |
9 |
نحوه ارزشیابی |
کوییز کلاسی، شرکت فعال در کلاس، آزمون نهای |