| 1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
این درس درس پایه میباشد |
| 2 |
هدف کلی |
آشنایی با ملزومات تولید محصولات باغی و جایگاه آنها در تغذیه انسان و امنیت غذایی |
| 3 |
شایستگی های پایه |
دانشتن شیمی مواد غذایی و آشنایی با دستگاههای آنالیزی |
| 4 |
اهداف یادگیری |
دانستن مراحل تولید محصولات باغی و ارزش تغذیه ای و تامین نیازهای غذایی روزانه توسط این محصولات |
| 5 |
روش تدریس |
سخنرانی و بازدید و نمایش فیلمهای آموزشی |
| 6 |
وظایف دانشجو |
شرکت منظم در کلاسهای تئوری و عملی و مطالعه و حضور فعال در بازدید ها |
| 7 |
منبع |
اصول بوستان داری انتشارات دانشگاه شیراز |
| 8 |
مواد و امکانات آموزشی |
کامپیوتر و نرم افزارهای آموزشی گلخانه و تجهیزات و ادات باغبانی بذر و انواع بستر و سینیهای کاست |
| 9 |
نحوه ارزشیابی |
کوییز کلاسی و تکلیف و آزمون پایان ترم |