طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره این درس درس پایه میباشد
2 هدف کلی آشنایی با ملزومات تولید محصولات باغی و جایگاه آنها در تغذیه انسان و امنیت غذایی
3 شایستگی های پایه دانشتن شیمی مواد غذایی و آشنایی با دستگاههای آنالیزی
4 اهداف یادگیری دانستن مراحل تولید محصولات باغی و ارزش تغذیه ای و تامین نیازهای غذایی روزانه توسط این محصولات
5 روش تدریس سخنرانی و بازدید و نمایش فیلمهای آموزشی
6 وظایف دانشجو شرکت منظم در کلاسهای تئوری و عملی و مطالعه و حضور فعال در بازدید ها
7 منبع اصول بوستان داری انتشارات دانشگاه شیراز
8 مواد و امکانات آموزشی کامپیوتر و نرم افزارهای آموزشی گلخانه و تجهیزات و ادات باغبانی بذر و انواع بستر و سینیهای کاست
9 نحوه ارزشیابی کوییز کلاسی و تکلیف و آزمون پایان ترم