1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
این درس درس پایه میباشد |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با ملزومات تولید محصولات باغی و جایگاه آنها در تغذیه انسان و امنیت غذایی |
3 |
شایستگی های پایه |
دانشتن شیمی مواد غذایی و آشنایی با دستگاههای آنالیزی |
4 |
اهداف یادگیری |
دانستن مراحل تولید محصولات باغی و ارزش تغذیه ای و تامین نیازهای غذایی روزانه توسط این محصولات |
5 |
روش تدریس |
سخنرانی و بازدید و نمایش فیلمهای آموزشی |
6 |
وظایف دانشجو |
شرکت منظم در کلاسهای تئوری و عملی و مطالعه و حضور فعال در بازدید ها |
7 |
منبع |
اصول بوستان داری انتشارات دانشگاه شیراز |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
کامپیوتر و نرم افزارهای آموزشی گلخانه و تجهیزات و ادات باغبانی بذر و انواع بستر و سینیهای کاست |
9 |
نحوه ارزشیابی |
کوییز کلاسی و تکلیف و آزمون پایان ترم |