1 |
هدف کلی |
دستیابی به روشهای مدرن در کاهش ضایعات پس از برداشت محصولات باغبانی |
2 |
شایستگی های پایه |
دانستن مبانی پایه فیزیولوژی پس از برداشت شامل تنفس، تعرق و تولید اتیلن در دوره پس از برداشت محصولات باغی، بسته بندی و انبارداری، آشنایی با عوارض فیزیولوژیکی پس از برداشت، |
3 |
اهداف یادگیری |
راههای جلوگیری از ضایعات به روشهای مدرن و پیشرفته، کاستی ها در زمینه تکنولوژی پس از برداشت و خلا های موجود و دورنمای آینده در راستای کاهش ضایعات |
4 |
روش تدریس |
طرح سوال، نمایش فیلمهای آموزشی در زمینه پیشرفتهای سایر کشورها در این زمینه. ارائه پاور پوینت و بررسی مقالات اخیر منتشر شده در این زمینه |
5 |
وظایف دانشجو |
شرکت فعال در کلاس، انتخاب یکی ار موضوعات ارائه شده، سرچ در مقالات جدید و ارائه یک سخنرانی برای کلاس |
6 |
منبع |
کتب منتشر شده جدید و مقالات چاپ شده اخیر، فیلمهای آموزشی
مقالات بار گذاری شده در سیستم پاد ذیل گروه فیزیولوژی پس از برداشت ارشد 98 |
7 |
مواد و امکانات آموزشی |
کلاس درس، پاور پوینت، برخی از دستگاههاتی مکورد استفاده در اندازه گیری صفات در دوره پس از برداشت شامل رفرکتومتر، سفتی سنج و ... |
8 |
نحوه ارزشیابی |
کوییز کلاسی، فعالیت در سیستم پاد در گروه تشکیل شده مختص این درس، دانلود فایلهای قرار داده شده در گروه، ارائه سخنرانی و آزمون نهایی |
9 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
این درس یکی از دروس تخصصی دوره کارشناسی ارشد برای هر چهار گرایش علوم باغبانی شامل گیاهان دارویی، میوه هاف سبزیها و گیاهان زینتی است |
10 |
فایل |
Pdf File |