1 |
هدف کلی |
هدف کلی از ارائه این درس آشنایی با حوادث و تغییراتی است که در دروه پس از برداشت در محصولات باغبانی رخ میدهد و نیز آشنایی با روشهای کنترل این تغییرات در راستای کاهش ضایعات به عنوان یکی از راه های تولید غذا برای این جمعیت رو به رشد. |
2 |
شایستگی های پایه |
شناخت گروه های مختلف محصولات باغبانی شامل گیاهان دارویی، میوه ها، سبزیها، گلها
دانستن بخشهای قابل مصرف (خوراکی ) محصولات مهم باغبانی.
دانستن فرآیندهای فیزیولوژیکی مانند تنفس، تعرق، |
3 |
نحوه ارزشیابی |
کوییز کلاسی، سوالات مطرح شده در طی تدریس، تهیه یک مقاله انگلیسی مرتبط با درس و ترجمه آن ، آژمون پایان ترم. |
4 |
مواد و امکانات آموزشی |
جزوه درسی، فیلمهای آموزشی، پاور پوینت، |
5 |
روش تدریس |
طرح سوال و ارائه پاسخ های دانشجویان سپس ارائه پاسخ صحیح با ارائه مدارک بر مبنای مطالب آموزش داده شد، نمایش فیلمهای آموزشی و ارائه توضیحات تکمیلی. ارائه مطالب با پاور پوینت. |
6 |
منبع |
جزوه درسی فیزیولوژی پس از برداشت، کتابهای زیر
1- فیزیولوژی پس از برداشت (ترجمه دکتر راحمی انتشارات دانشگاه شیراز) |
7 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
این درس یکی از دروس تخصصی مخصوص دانشجویان باغبانی است |
8 |
اهداف یادگیری |
یادگیری تغییرات بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی در دوره پس از برداشت در محصولات باغبانی و چگونگی کنترل آنها در راستای کاهش ضایعات. |
9 |
وظایف دانشجو |
حضور فعال در کلاس، سرچ مقالات مرتبط با درس و انتخاب یکی از آنها با نظر استاد درس و ترجمه آن به فارسی و در صورت تمایل ارائه در کلاس در مدت کوتاه |
10 |
فایل |
Pdf File |