1 |
طب سنتی و جایگاه آن در ایران، منابع تامین گیاهان دارویی(عرصه های طبیعی و مزارع کشت شده معایب و مزایا) |
|
2 |
مقدمه و ضرورت مطالعه گیاهان دارویی |
|
3 |
طبقه بندی گیاهان دارویی از خانواده های مهم گیاهی و معرفی خواص درمانی و داروهای ساخته شده از آنها |
|
4 |
طبقه بندی گیاهان دارویی از خانواده های مهم گیاهی و معرفی خواص درمانی و داروهای ساخته شده از آنها |
|
5 |
طبقه بندی گیاهان دارویی از خانواده های مهم گیاهی و معرفی خواص درمانی و داروهای ساخته شده از آنها |
|
6 |
طبقه بندی مواد موثره گیاهان دارویی |
|
7 |
ترپنویید ها، خواص درمانی، استخراج و فرآوری |
|
8 |
فلاونویید ها و آلکالویید ها |
|
9 |
عوامل موثر بر میزان مواد موثره |
|
10 |
روشهای تکثیر گیاهان دارویی |
|
11 |
خشک کردن گیاهان دارویی و اهمیت آن در تولید |
|
12 |
تکنولوژی تولید گیاهان دارویی مهم (بابونه و گل راعی) |
|
13 |
تکنولوژی تولید گیاهان دارویی مهم (سنب الطیب و همیشه بهار) |
|
14 |
تکنولوژی تولید گیاهان دارویی مهم (رزماری، اسطوخودوس، گل مغربی،) |
|
15 |
تکنولوژی تولید گیاهان دارویی مهم (زعفران، زرشک، زیره سبز و زیره سیاه) |
|
16 |
تکنولوژی تولید گیاهان دارویی مهم (آویشن، نعنا، ریحان، .....) |
|
17 |
تکنولوژی تولید گیاهان دارویی مهم (زعفران، زرشک، زیره سیاه، زیره سبز،.........) |
|