| 1 |
طب سنتی و جایگاه آن در ایران، منابع تامین گیاهان دارویی(عرصه های طبیعی و مزارع کشت شده معایب و مزایا) |
|
| 2 |
مقدمه و ضرورت مطالعه گیاهان دارویی |
|
| 3 |
طبقه بندی گیاهان دارویی از خانواده های مهم گیاهی و معرفی خواص درمانی و داروهای ساخته شده از آنها |
|
| 4 |
طبقه بندی گیاهان دارویی از خانواده های مهم گیاهی و معرفی خواص درمانی و داروهای ساخته شده از آنها |
|
| 5 |
طبقه بندی گیاهان دارویی از خانواده های مهم گیاهی و معرفی خواص درمانی و داروهای ساخته شده از آنها |
|
| 6 |
طبقه بندی مواد موثره گیاهان دارویی |
|
| 7 |
ترپنویید ها، خواص درمانی، استخراج و فرآوری |
|
| 8 |
فلاونویید ها و آلکالویید ها |
|
| 9 |
عوامل موثر بر میزان مواد موثره |
|
| 10 |
روشهای تکثیر گیاهان دارویی |
|
| 11 |
خشک کردن گیاهان دارویی و اهمیت آن در تولید |
|
| 12 |
تکنولوژی تولید گیاهان دارویی مهم (بابونه و گل راعی) |
|
| 13 |
تکنولوژی تولید گیاهان دارویی مهم (سنب الطیب و همیشه بهار) |
|
| 14 |
تکنولوژی تولید گیاهان دارویی مهم (رزماری، اسطوخودوس، گل مغربی،) |
|
| 15 |
تکنولوژی تولید گیاهان دارویی مهم (زعفران، زرشک، زیره سبز و زیره سیاه) |
|
| 16 |
تکنولوژی تولید گیاهان دارویی مهم (آویشن، نعنا، ریحان، .....) |
|
| 17 |
تکنولوژی تولید گیاهان دارویی مهم (زعفران، زرشک، زیره سیاه، زیره سبز،.........) |
|