1 |
عوامل موثر بر میزان مواد موثره (آب، تغذیه و دمای محیط) |
|
2 |
عوامل موثر بر میزان مواد موثره (سایر عوامل اکولوژیکی) |
|
3 |
خشک کردن و روشهای آن، تاثیر خشک کردن بر کمیت و کیفیت مواد موثره |
|
4 |
مقدمه و اهمیت گیاهان دارویی |
|
5 |
تاریخچه گیاهان دارویی |
|
6 |
تعریف گیاهان دارویی، ضرورت توجه به گیاهان دارویی، معرفی گیاهان دارویی مهم خواص درمانی و داروهای تولید شده از آنها |
|
7 |
گروه بندی مواد موثره |
|
8 |
ترپنوییدها، شناسایی خواص درمانی، بیوسنتز |
|
9 |
فلاونویید ها شناسایی، خواص و بیوسنتز |
|
10 |
آلکالوئید ها (شناسایی، خواص و بیوسنتز) |
|
11 |
موسیلاژها، گلیکوزیدها و صمغ ها |
|
12 |
عوامل موثر بر میزان مواد موثره (نور شدت، مدت و کیفیت) |
|
13 |
عوامل موثر بر میزان مواد موثره (آب، تغذیه و دمای محیط) |
|
14 |
عوامل موثر بر میزان مواد موثره (سایر عوامل اکولوژیکی) |
|
15 |
خشک کردن و روشهای آن، تاثیر خشک کردن بر کمیت و کیفیت مواد موثره |
|
16 |
استاندارد سازی گیاهان دارویی و داروهای گیاهی |
|