| # | سرفصل مطالب | طرح درس (براساس سرفصل) |
|---|---|---|
| 1 | پلی فنل ها | |
| 2 | کربوهیدراتها و خواص آنها | |
| 3 | فارماکوگنوزی تعریف و اهمیت | |
| 4 | گلیکوزیدها و خواص درمانی | |
| 5 | طبقه بندی ترکیبات فیتوشیمیایی گیاهان | |
| 6 | صمغها و خصوصیات آنها | |
| 7 | صمغها و خصوصیات آنها | |
| 8 | روغن ها و خواص انها | |
| 9 | روشهای تعیین خصوصیت آنتی اکسیدانی و مقایسه آنها | |
| 10 | روشهای تعیین ترکیبات پلی فنلی | |
| 11 | آشنایی با تجزیه و شناسایی ترکیبات طبیعی | |
| 12 | آلکالویید ها | |
| 13 | تانن ها | |
| 14 | ترپنوئیدها | |
| 15 | مقدمه و اهمیت مطالعه فیتوشیمی | |
| 16 | فارماکوگنوزی تعریف و اهمیت |