1 |
مقدمه،مفاهیم عمومی آنزیم شناسی و طبقه بندی انزیم ها |
|
2 |
کینتیک واکنش های انزیمی |
|
3 |
کینتیک واکنش های انزیمی |
|
4 |
انواع مهارکننده ها ی انزیمی |
|
5 |
انزیم شناسی کاربردی در دامپزشکی |
|
6 |
انزیم شناسی کاربردی در دامپزشکی |
|
7 |
ادامه تخلیص انزیم ها |
|
8 |
روش های اندازه گیری و تخلیص انزیم ها |
|
9 |
ایزو انزیم ها و اهمیت بالینی انها |
|
10 |
نقش املاح فلزی و کوآنزیم ها در واکنش های آنزیمی |
|
11 |
بررسی ساختار جایگاه فعال آنزیم |
|
12 |
بررسی مکانیسم واکنش های آنزیمی |
|
13 |
آنزیم های الوستریک |
|
14 |
تنظیم فعالیت انزیمی |
|
15 |
کینتیک واکنش های انزیمی |
|
16 |
انواع مهارکننده ها ی انزیمی |
|