| 1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
تخصصی خوشه مدیریت منابع آب |
| 2 |
هدف کلی |
اهمیت کیفیت آب برای مصارف مختلف در شرب ، صنعت و کشاورزی |
| 3 |
شایستگی های پایه |
اطلاعات شیمی عمومی |
| 4 |
اهداف یادگیری |
اهمیت کیفیت آب برای مصارف مختلف |
| 5 |
اهداف یادگیری |
خواص فیزیکی ، شیمیایی و بیولوژی آب، سختی و |
| 6 |
اهداف یادگیری |
رنگ ، بو و طعم آب و اثر املا بر آن، اسدیته |
| 7 |
اهداف یادگیری |
بیان اهمیت کیفیت آب برای مصارف مختلف، خصوصیات آب برای مصارف مختلف و نحوه اندازه گیری این خصوصیات.
دلیل تصفیه آب و روش های مختلف تصفیه با توجه به خصوصیات منبع آب
اهمیت فاضلاب ، دلایل جمع آوری و تصفیه فاضلای، خصوصیت فاضلاب . روشهای مختلف تصفیه فاضلاب .
اهمیت کیفیت در آب آبیاری، معیار های کیفی آب آبیاری. استاندارد های موجود |
| 8 |
روش تدریس |
با کمک وسایل سمعی بصری
بازدید از تصفیه خانه آب و فاضلاب |
| 9 |
وظایف دانشجو |
حضور مستمر، انجام تکالیف محوله |
| 10 |
منبع |
کیفیات آب در کشاورزی دکتر حاج رسولیها
تصفیه آب دکتر منزوی
تصفیه فاضلاب دکتر منزوی |
| 11 |
مواد و امکانات آموزشی |
آزمایشگاه کیفیت |
| 12 |
نحوه ارزشیابی |
10 درصد حضور و فعالیت کلاسی
30 درصد میان ترم اول
30 درصد میان ترم دوم
30 درصد پایان ترم |