| 1 |
مفاهیم اساسی از شیمی عمومی،شیمی کلوئیدی ، بیوشیمی و شیمی آلی |
|
| 2 |
خواص فیزکی و شیمیایی آب |
|
| 3 |
ژئوشیمی و ارتباط باآن با کیفیت آب |
|
| 4 |
اندازه گیری کیفی آب |
|
| 5 |
کیفیت آب آبیاری -آنیون ها موجود در آب کاتیون های موجو |
|
| 6 |
معیار های آلودگی آب |
|
| 7 |
BOD,COD,DOمعیار آلودگی آب |
|
| 8 |
تصفیه آب: آشنایی با فرایند آن |
|
| 9 |
استادارد کیفیت آب در رابطه با مصرف آب |
|
| 10 |
کیفیت آب های سطحی |
|
| 11 |
کیفیت آب زیر زمینی |
|
| 12 |
تصفیه فاضلاب : کلیات ، اهمیت و ضرورت، انواخ |
|
| 13 |
فرایند تصفیه فاضلاب: لجن فعال |
|
| 14 |
تصفیه پیبشرفته فاضلاب |
|
| 15 |
فاضلاب صنعتی : کلیات ، اهمیت و خصوصیات ، |
|
| 16 |
تصفیه فاضلاب صنعتی |
|
| 17 |
آب های نامتعارف آب های شور |
|
| 18 |
اصول مدیریت آب های شور |
|
| 19 |
کشاورزی شورزی |
|