1 |
جلسه 2: ویژگیهای فیزیکی آب • رنگ، کدورت، دما و معیاریهای فیزیکی • تأثیر ویژگیهای استانداردهای جهانی کیفیت آب • مروری بر استانداردهای جهانی مانند WHO، FAO و EPA • مقایسه با استانداردهای ملی ایران |
|
2 |
جلسه 3: ویژگیهای شیمیایی آب • pH، اکسیژن محلول، مواد معدنی (سختی آب، عناصر فلزی) • روشهای اندازهگیری ویژگیهای شیمیایی |
|
3 |
جلسه 4: : روشهای تصفیه آب (1) •روشهای فیزیکی و مکانیکی تصفیه آب • |
|
4 |
جلسه 5:روش های تصفیه آب (2) استفاده از فیلترها و تهنشینی |
|
5 |
جلسه 6: روشهای تصفیه آب (3) • روشهای شیمیایی و بیولوژیکی تصفیه آب • |
|
6 |
جلسه7: روشهای تصفیه آب (4) • روشهای شیمیایی و بیولوژیکی تصفیه آب • روش های ضد عفونی کزدن کاربرد کلریناسیون و تصفیه زیستی |
|
7 |
جلسه8: امتحان میان ترم اول فاضلاب (اهمیت ، ضرورت جمع آوری و خصوصیات) |
|
8 |
جلسه 9: بازدید |
|
9 |
جلسه11: خصوصیات فاضلاب: درجه آلودگی BOD,DO,COD |
|
10 |
جلسه 12: اصول تصفیه فاضلاب (1)تصفیه فیزیکی |
|
11 |
جلسه 13: میان ترم دوم .اصول تصفیه فاضلاب (2)تصفیه بیلوژیکی، لجن فعال |
|
12 |
جلسه 14: کیفیت آب برای آبیاری (بخش اول) • اثرات کیفی آب بر خاک و گیاه • پارامترهای مهم کیفیت آب برای آبیاری (سدیم، کلر، بور) |
|
13 |
جلسه 15: کیفیت آب برای آبیاری (بخش دوم) • معیارهای مدیریت کیفیت آب در آبیاری • روشهای تصفیه و بهبود کیفیت آب برای آبیاری |
|
14 |
جلسه 10: فاضلاب (اهمیت ، ضرورت جمع آوری و خصوصیات) |
|
15 |
جلسه 1: معرفی کیفیت آب • تعریف کیفیت آب و اهمیت آن • معیارهای کیفیت آب |
|
16 |
• استانداردهای نمونهبرداری از آب • تکنیکهای آزمایشگاهی برای اندازهگیری پارامترهای کیفی جلسه 7: کیفیت آب برای آبیاری (بخش اول) • اثرات کیفی آب بر خاک و گیاه • پارامترهای مهم کیفیت آب برای آبیاری (سدیم، کلر، بور) جلسه 8: کیفیت آب برای آبیاری (بخش دوم) • معیارهای مدیریت کیفیت آب در آب جلسه16: تأثیر کیفیت آب بر سیستمهای آبیاری • بررسی اثرات آب نامطلوب بر عملکرد و نگهداری سیستمهای آبیاری • رسوبگذاری و انسداد در سیستمهای آبیاری |
|