سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 جلسه 2: ویژگی‌های فیزیکی آب • رنگ، کدورت، دما و معیاری‌های فیزیکی • تأثیر ویژگی‌های استانداردهای جهانی کیفیت آب • مروری بر استانداردهای جهانی مانند WHO، FAO و EPA • مقایسه با استانداردهای ملی ایران
2 جلسه 3: ویژگی‌های شیمیایی آب • pH، اکسیژن محلول، مواد معدنی (سختی آب، عناصر فلزی) • روش‌های اندازه‌گیری ویژگی‌های شیمیایی
3 جلسه 4: : روش‌های تصفیه آب (1) •روش‌های فیزیکی و مکانیکی تصفیه آب •
4 جلسه 5:روش های تصفیه آب (2) استفاده از فیلترها و ته‌نشینی
5 جلسه 6: روش‌های تصفیه آب (3) • روش‌های شیمیایی و بیولوژیکی تصفیه آب •
6 جلسه7: روش‌های تصفیه آب (4) • روش‌های شیمیایی و بیولوژیکی تصفیه آب • روش های ضد عفونی کزدن کاربرد کلریناسیون و تصفیه زیستی
7 جلسه8: امتحان میان ترم اول فاضلاب (اهمیت ، ضرورت جمع آوری و خصوصیات)
8 جلسه 9: بازدید
9 جلسه11: خصوصیات فاضلاب: درجه آلودگی BOD,DO,COD
10 جلسه 12: اصول تصفیه فاضلاب (1)تصفیه فیزیکی
11 جلسه 13: میان ترم دوم .اصول تصفیه فاضلاب (2)تصفیه بیلوژیکی، لجن فعال
12 جلسه 14: کیفیت آب برای آبیاری (بخش اول) • اثرات کیفی آب بر خاک و گیاه • پارامترهای مهم کیفیت آب برای آبیاری (سدیم، کلر، بور)
13 جلسه 15: کیفیت آب برای آبیاری (بخش دوم) • معیارهای مدیریت کیفیت آب در آبیاری • روش‌های تصفیه و بهبود کیفیت آب برای آبیاری
14 جلسه 10: فاضلاب (اهمیت ، ضرورت جمع آوری و خصوصیات)
15 جلسه 1: معرفی کیفیت آب • تعریف کیفیت آب و اهمیت آن • معیارهای کیفیت آب
16 • استانداردهای نمونه‌برداری از آب • تکنیک‌های آزمایشگاهی برای اندازه‌گیری پارامترهای کیفی جلسه 7: کیفیت آب برای آبیاری (بخش اول) • اثرات کیفی آب بر خاک و گیاه • پارامترهای مهم کیفیت آب برای آبیاری (سدیم، کلر، بور) جلسه 8: کیفیت آب برای آبیاری (بخش دوم) • معیارهای مدیریت کیفیت آب در آب جلسه16: تأثیر کیفیت آب بر سیستم‌های آبیاری • بررسی اثرات آب نامطلوب بر عملکرد و نگهداری سیستم‌های آبیاری • رسوب‌گذاری و انسداد در سیستم‌های آبیاری