1 |
مفاهیم اساسی از شیمی عمومی،شیمی کلوئیدی ، بیوشیمی و شیمی آلی |
|
2 |
خواص فیزکی و شیمیایی آب |
|
3 |
ژئوشیمی و ارتباط باآن با کیفیت آب |
|
4 |
اندازه گیری کیفی آب |
|
5 |
کیفیت آب آبیاری -آنیون ها موجود در آب کاتیون های موجو |
|
6 |
معیار های آلودگی آب |
|
7 |
BOD,COD,DOمعیار آلودگی آب |
|
8 |
تصفیه آب: آشنایی با فرایند آن |
|
9 |
استادارد کیفیت آب در رابطه با مصرف آب |
|
10 |
کیفیت آب های سطحی |
|
11 |
کیفیت آب زیر زمینی |
|
12 |
تصفیه فاضلاب : کلیات ، اهمیت و ضرورت، انواخ |
|
13 |
فرایند تصفیه فاضلاب: لجن فعال |
|
14 |
تصفیه پیبشرفته فاضلاب |
|
15 |
فاضلاب صنعتی : کلیات ، اهمیت و خصوصیات ، |
|
16 |
تصفیه فاضلاب صنعتی |
|
17 |
آب های نامتعارف آب های شور |
|
18 |
اصول مدیریت آب های شور |
|
19 |
کشاورزی شورزی |
|
20 |
بازدید تصفیه خانه آب |
|
21 |
بازدید تصفیه خانه فاضلاب |
|