1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
از درس های اجباری مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی مکانیک بیوسیستم گرایش فناوری پس از برداشت |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با روش های جدید ارزیابی مواد غذایی و کاربرد آن ها در صنعت غذا |
3 |
شایستگی های پایه |
آشنایی با روش های غیرمخرب ارزیابی مواد غذایی |
4 |
روش تدریس |
تدریس مطالب درسی بر اساس سرفصل ها با استفاده از پاورپوینت و سامانه آفلاین "وی یو" |
5 |
وظایف دانشجو |
شرکت منظم در کلاس ها
انجام تکلیف های داده شده در طی نیم سال تحصیلی
دان امتحان های میان ترم و پایان ترم
دادن کوییز هر دوهفته یک بار |
6 |
منبع |
کتاب روش های کیفیت سنجی غیرمخرب محصولات کشاورزی. دکتر رسول خدا بخشیان کارگر
منبع های اینترنتی |
7 |
مواد و امکانات آموزشی |
پروژکتور، پاور پوینت و سامانه آموزش مجازی آفلاین " وی یو" |
8 |
نحوه ارزشیابی |
امتحان های میان ترم و پایان ترم
ارزیابی تکلیف های انجام داده شده
آزمونک (کوییز)، هر دو هفته یک بار |
9 |
فایل |
Pdf File |
10 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با روش های جدید ارزیابی مواد غذایی و کاربرد آن ها در صنعت غذا |