طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره از درس های اجباری مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی مکانیک بیوسیستم گرایش فناوری پس از برداشت
2 هدف کلی آشنایی با روش های جدید ارزیابی مواد غذایی و کاربرد آن ها در صنعت غذا
3 شایستگی های پایه آشنایی با روش های غیرمخرب ارزیابی مواد غذایی
4 روش تدریس تدریس مطالب درسی بر اساس سرفصل ها با استفاده از پاورپوینت و سامانه آفلاین "وی یو"
5 وظایف دانشجو شرکت منظم در کلاس ها انجام تکلیف های داده شده در طی نیم سال تحصیلی دان امتحان های میان ترم و پایان ترم دادن کوییز هر دوهفته یک بار
6 منبع کتاب روش های کیفیت سنجی غیرمخرب محصولات کشاورزی. دکتر رسول خدا بخشیان کارگر منبع های اینترنتی
7 مواد و امکانات آموزشی پروژکتور، پاور پوینت و سامانه آموزش مجازی آفلاین " وی یو"
8 نحوه ارزشیابی امتحان های میان ترم و پایان ترم ارزیابی تکلیف های انجام داده شده آزمونک (کوییز)، هر دو هفته یک بار
9 فایل Pdf File
10 اهداف یادگیری آشنایی با روش های جدید ارزیابی مواد غذایی و کاربرد آن ها در صنعت غذا