1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
کارشناسی علوم و مهندسی صنایع غذایی، درس پایه |
2 |
هدف کلی |
افزایش قدرت تصور و تجسم دانشجو نسبت به اجسام سه بعدی و زوایای آن ها، ترسیم نماهای یک جسم از روی نماهای معلوم، ترسیم درست نقشه های سازه های آبی یا روستایی |
3 |
شایستگی های پایه |
نقشه کشی صنعتی |
4 |
اهداف یادگیری |
افزایش قدرت تصور و تجسم دانشجو نسبت به اجسام سه بعدی و زوایای آن ها، ترسیم نماهای یک جسم از روی نماهای معلوم، ترسیم درست نقشه های سازه های آبی یا روستایی |
5 |
روش تدریس |
بیان توضیحات شفاهی در یک سوم اول جلسه توسط استاد و رسم یک یا دو تصویر بر روی کاغذ توسط دانشجویان براساس گفته های شفاهی استاد |
6 |
وظایف دانشجو |
رسم تصویرهای مورد نظر در هر جلسه، با توجه به مطالب گفته شده در هر جلسه و تحویل تکلیف در همان جلسه. انجام تکلیف هفتگی |
7 |
منبع |
کتاب های رسم فنی و نقشه کشی صنعتی عمومی |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
میزهای نقشه کشی، پاور پوینت و پروژکتور |
9 |
نحوه ارزشیابی |
دادن نمره به رسم های کشیده شده در هر جلسه و داخل کلاس، دادن نمره به تکالیف داده شده برای رسم در منزل، امتحان پایان ترم |
10 |
فایل |
Pdf File |