طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره کارشناسی علوم و مهندسی صنایع غذایی، درس پایه
2 هدف کلی افزایش قدرت تصور و تجسم دانشجو نسبت به اجسام سه بعدی و زوایای آن ها، ترسیم نماهای یک جسم از روی نماهای معلوم، ترسیم درست نقشه های سازه های آبی یا روستایی
3 شایستگی های پایه نقشه کشی صنعتی
4 اهداف یادگیری افزایش قدرت تصور و تجسم دانشجو نسبت به اجسام سه بعدی و زوایای آن ها، ترسیم نماهای یک جسم از روی نماهای معلوم، ترسیم درست نقشه های سازه های آبی یا روستایی
5 روش تدریس بیان توضیحات شفاهی در یک سوم اول جلسه توسط استاد و رسم یک یا دو تصویر بر روی کاغذ توسط دانشجویان براساس گفته های شفاهی استاد
6 وظایف دانشجو رسم تصویرهای مورد نظر در هر جلسه، با توجه به مطالب گفته شده در هر جلسه و تحویل تکلیف در همان جلسه. انجام تکلیف هفتگی
7 منبع کتاب های رسم فنی و نقشه کشی صنعتی عمومی
8 مواد و امکانات آموزشی میزهای نقشه کشی، پاور پوینت و پروژکتور
9 نحوه ارزشیابی دادن نمره به رسم های کشیده شده در هر جلسه و داخل کلاس، دادن نمره به تکالیف داده شده برای رسم در منزل، امتحان پایان ترم
10 فایل Pdf File