دکتر محمدرضا بیاتی

استادیار

  • درباره من
  • انتشارات
  • دروس
  • پایان نامه ها
  • کتاب ها
EN

سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 مقدمه ای بر ارزیابی مواد غذایی
2 روش های طیف سنجی MIR
3 مقدمه ای بر ارزیابی مواد غذایی
4 روش های طیف سنجی FT-MIR
5 روش های طیف سنجی NIR
6 روش های طیف سنجی FT-NIR
7 طیف سنجی Ramon
8 طیف سنجی FT-Ramon
9 طیف سنجی فلورسانس
10 اشعه ماورای بنفش قابل رویت
11 روش های ایزو تاپیک
12 طیف سنجی SNIF-NMR
13 طیف سنجی IRMS
14 روش های کروماتوگرافی (GC)
15 روش های کروماتوگرافی (HPLC)
16 روش های بر اساس (PCR-DNA)
17 روش های آنزیمی (ELISA)
18 روش های الکتروفورتیک
19 روش های حرارتی (DSC)
20 روش های شیمیایی
21 روش های شیمیایی
22 آشنایی با دستگاه های طیف سنجی
23 آشنایی با دستگاه های کروماتوگرافی
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40