| 1 |
مقدمه ای بر ارزیابی مواد غذایی |
|
| 2 |
روش های طیف سنجی MIR |
|
| 3 |
مقدمه ای بر ارزیابی مواد غذایی |
|
| 4 |
روش های طیف سنجی FT-MIR |
|
| 5 |
روش های طیف سنجی NIR |
|
| 6 |
روش های طیف سنجی FT-NIR |
|
| 7 |
طیف سنجی Ramon |
|
| 8 |
طیف سنجی FT-Ramon |
|
| 9 |
طیف سنجی فلورسانس |
|
| 10 |
اشعه ماورای بنفش قابل رویت |
|
| 11 |
روش های ایزو تاپیک |
|
| 12 |
طیف سنجی SNIF-NMR |
|
| 13 |
طیف سنجی IRMS |
|
| 14 |
روش های کروماتوگرافی (GC) |
|
| 15 |
روش های کروماتوگرافی (HPLC) |
|
| 16 |
روش های بر اساس (PCR-DNA) |
|
| 17 |
روش های آنزیمی (ELISA) |
|
| 18 |
روش های الکتروفورتیک |
|
| 19 |
روش های حرارتی (DSC) |
|
| 20 |
روش های شیمیایی |
|
| 21 |
روش های شیمیایی |
|
| 22 |
آشنایی با دستگاه های طیف سنجی |
|
| 23 |
آشنایی با دستگاه های کروماتوگرافی |
|
| 24 |
|
|
| 25 |
|
|
| 26 |
|
|
| 27 |
|
|
| 28 |
|
|
| 29 |
|
|
| 30 |
|
|
| 31 |
|
|
| 32 |
|
|
| 33 |
|
|
| 34 |
|
|
| 35 |
|
|
| 36 |
|
|
| 37 |
|
|
| 38 |
|
|
| 39 |
|
|
| 40 |
|
|