فیلتر بر اساس:

مرتب سازی بر اساس تاریخ
تعداد موارد: ۲۶

Optimization of slicing sugar beet for improving the purity of diffusion juice using response surface methodology and genetic algorithm

International Journal of Food Engineering

مجلات خارجی 2021 October Volume (17) No (10) Pages (827-836)

بهینه سازی مصرف انرژی در خشک شدن تفاله چغندرقند به روش سطح پاسخ و الگوریتم ژنتیک

سیزدهمین کنگره ملی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون ایران

کنفرانس های خارجی | 2021-09-15

The effect of operation parameters on ultrafiltration performance of thin sugar beet juice

6th International Food Convention 2008

کنفرانس های خارجی | 2008-12-15

ارزیابی شرایط بهینه در تصفیه مقدماتی صنایع قند

نوآوری ها در تکنولوژی های غذایی

کنفرانس های خارجی | 2006-12-12

EVALUATION OF OPTIMUM CONDITIONS IN PRELIMING STEP IN SUGAR BEET INDUSTRIES

Proceedings of the international conference on Innovations in Food and Bioprocess Technologies

کنفرانس های خارجی | 2006-12-12

بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن

نوآوری در علوم و فناوری غذایی

مجلات داخلی | فروردین ۱۴۰۰ دوره (13) شماره (1) صفحات (1-14)

مقایسه اثر دو مدل تیغه لبه صاف و دندانه‌ای(اره‌ای)، بر فرآیند استخراج قند از چغندرقند و کیفیت شربت خام

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | اردیبهشت ۱۳۹۶ دوره (13) شماره (1) صفحات (191-201)

به کارگیری روشهای پیش پردازش داده های حاصل از طیف سنجی مرئی/مادون قرمز نزدیک در تبیین مدلی برای پیشگویی ماده جامد محلول و اسیدیته لیموترش

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | تیر ۱۳۹۵ دوره (13) شماره (52) صفحات (103-112)

بررسی تغییرات آلفا آمینو ازت با ارتفاع ذخیره سازی و اندازه چغندر در طی مدت نگهداری در سیلو

پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی

مجلات داخلی | شهریور ۱۳۹۴ دوره (4) شماره (2) صفحات (143-152)

بهینه سازی روش ذخیره سازی چغندر در سیلو برای کاهش فلور میکروبی

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | بهمن ۱۳۹۳ دوره (11) شماره (45) صفحات (111-122)

بهینه یابی شرایط تصفیه شربت خام چغندر قند با استفاده از بنتونیت با روش سطح پاسخ (RSM)

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | خرداد ۱۳۹۱ دوره (8) شماره (1) صفحات (60-72)

تأثیر اندازه چغندر و ارتفاع نگهداری آن روی ضایعات وزنی و قندی در طی نگهداری در سیلو

پژوهشهای زراعی ایران

مجلات داخلی | تیر ۱۳۸۹ دوره (8) شماره (2) صفحات (269-276)

بررسی تاثیر استفاده از پکتین، صمغ دانه های مرو و ریحان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | خرداد ۱۳۸۹ دوره (6) شماره (1) صفحات (27-36)

عملکرد اندازه چغندرهای قند ذخیره سازی شده در سیلو روی تغییرات سدیم و پتاسیم

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | خرداد ۱۳۸۹ دوره (6) شماره (2) صفحات (77-83)

بررسی تصفیه آب حاصل از شستشوی گاز در لاور و پمپ های گاز CO2 کارخانجات قند با استفاده از شیر آهک

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | اسفند ۱۳۸۸ دوره (5) شماره (1) صفحات (57-62)

افزایش استحصال کارخانه ای قند از طریق مدلسازی سطح نسبی چغندر قند به عنوان تابعی از وزن چغندر در سیلوها

علوم و صنایع کشاورزی

مجلات داخلی | اسفند ۱۳۸۵ دوره (20) شماره (7) صفحات (191-198)

تأثیر فرایند اولترافیلتراسیون بر شاخصهای تصفیه و رنگبری شربت رقیق چغندرقند

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | آذر ۱۳۸۵ دوره (3) شماره (3) صفحات (29-36)

تأثیر پارامترهای عملیاتی برکارایی فرایند اولترافیلتراسیون شربت رقیق چغندرقند

علوم و صنایع کشاورزی

مجلات داخلی | اسفند ۱۳۸۴ دوره (20) شماره (5) صفحات (339-347)

بررسی اثر پارامترهای برشی بر سینتیک استخراج قند از چغندرقند

سیزدهمین کنگره ملی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۴۰۰/۰۶/۲۴

بهینه سازی قند گیری از ملاس به روش استفن

هیجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۷/۰۷/۲۴

مزایای تولید ومصرف شکر مایع

سی امین سمینار های سالانه کارخانه های قند و شکر ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۷/۰۳/۰۷

روش جدید برآورد سطح نسبی چغندر

دومین همایش و نمایشگاه بزرگ صنایع غذایی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۵/۰۶/۲۱

تاثیر پارامترهای عملیاتی بر رفتار اولترافیلتراسیون شربت رقیق چغندر قند

دومین همایش و نمایشگاه بزرگ صنایع غذایی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۵/۰۶/۰۶

بکارگیری غشای اسمز معکوس در شفاف سازی آب پرس تفاله چغندر قند و بکار گیری مجدد آن در استخراج قند

بیست و هشتمین دوره سمینارهای سالانه کارخانه های قند و شکر ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۵/۰۲/۲۶

پتانسیل کاربرد فرآیندهای غشایی در صنعت قند

پانزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۴/۰۲/۲۱

کاربرد اولترافیلتراسیون در کاهش رنگ و بهبود کیفیت نیشکر

بیست و هفتمین دوره سمینارهای سالانه کارخانه های قند و شکر ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۴/۰۲/۲۱