1 |
رفتار شناسی ماهی-1 |
|
2 |
آشنایی با تجهیزات آزمایشگاهی |
|
3 |
انواع بی هوشی |
|
4 |
ثبت و تحلیل رخداد بیماری |
|
5 |
رفتار شناسی-2 |
|
6 |
تهیه لام مرطوب |
|
7 |
کمبود اکسیژن و استرس حرارتی |
|
8 |
خونگیری از ماهی کپور |
|
9 |
مسمومیت با گازهای آمونیاک، نیتریت |
|
10 |
خونگیری از ماهی قزل آلا |
|
11 |
بیماری اشباع گازی |
|
12 |
انواع ضد انعقاد |
|
13 |
آفتاب سوختگی |
|
14 |
روش محاسبه دارو و نحوه استفاده از آنها |
|
15 |
انگل های تک یاخته |
|
16 |
شناسایی سلول های خونی |
|
17 |
انگل های منوژن |
|
18 |
کشت میکروبی از قلب و ورید |
|
19 |
انگل های ترماتود |
|
20 |
کشت میکروبی از طریق اندام های داخلی ماهی کپور |
|
21 |
انگل های سستودی |
|
22 |
کشت میکروبی از طریق اندام های داخلی ماهی قزل الا |
|
23 |
|
|
24 |
انگل های نماتودی |
|
25 |
مشاهده لام های انگلی |
|
26 |
بیماری های ویروسی |
|
27 |
مشاهده لام های انگلی |
|
28 |
بیماری های باکتریایی گرم مثبت |
|
29 |
بررسی نونه های فیکس شده آزمایشگاهی |
|
30 |
بیماری های باکتریایی گرم منفی |
|
31 |
بررسی نونه های فیکس شده آزمایشگاهی |
|
32 |
بیماری های باکتریایی گرم منفی |
|
33 |
مرور عملیات های انجام شده |
|
34 |
امتحان نهایی |
|
35 |
|
|
36 |
|
|
37 |
|
|