1 |
مقدمه و تاریخچه میکروبیولوژی |
|
2 |
مفاهیم میکروبیولوژی ، تفاوت و شباهت پروکاریوت و یوکاریوت |
|
3 |
روش های تشخیص و شناسایی میکروب ها: روش های رنگ آمیزی میکروب ها |
|
4 |
پروکاریوت ها: اندازه، شکل و آرایش سلولی- دیواره سلول باکتری ها |
|
5 |
غشاء بیرونی |
|
6 |
تشخیص باکتری ها بوسیله دیواره سلولی: باکتری های گرم مثبت و گرم منفی: تفاوت ها و شباهت ها |
|
7 |
غشاء و سایر ارگانل های داخل سلولی |
|
8 |
تعطیل رسمی |
|
9 |
تعطیل رسمی |
|
10 |
مراحل رشد و تکثیر باکتری ها |
|
11 |
تعریف رشد ، عوامل رشد (aw, Eh ) |
|
12 |
مواد مغذی سیستم های رشد و تکثیر و روشهای اندازه گیری رشد باکتری ها |
|
13 |
متابولیسم و نحوه تامین انرژی در باکتری ها (تنفس و تخمیرو...) |
|
14 |
قارچ ها: تعریف، توزیع و اهمیت |
|
15 |
تغذیه و متابولیسم و تولید مثل |
|
16 |
پروتوزوئرها و جلبک ها |
|
17 |
کاربرد جلبک ها در صنعت و پزشکی |
|
18 |
مکانهای جستجو و روش های تولید مثل |
|
19 |
ویروس ها |
|
20 |
صفات عمومی، اندازه و مشخصات سلولی |
|
21 |
انواع و اشکال ویروسی ، روشهای تکثیر و تولید مثل |
|
22 |
ژنتیک |
|
23 |
ساختمان DNAو RNA |
|
24 |
پرسش و پاسخ و رفع اشکال درسی |
|