1 |
مشخصات نمونه های ارسالی و انواع نمونه ها |
|
2 |
مراحل آماده سازی نمونه ها |
|
3 |
معرف ها و رنگ ها |
|
4 |
روش های شناسایی قارچ های رشته ای |
|
5 |
روش های شناسایی قارچ های مخمری |
|
6 |
آسپرژیلوزیس و روش های تشخیص آزمایشگاهی آن |
|
7 |
مشخصات میکروسکوپی و ماکروسکوپی گونه های مختلف آسپرژیلوس |
|
8 |
بررسی بلاستوکنیدی، هیف کاذب و هیف حقیقی درکاندیداها |
|
9 |
درماتوفیتوزیس و روش های تشخیص آزمایشگاهی آن |
|
10 |
تشخیص درماتوفیت ها بر اساس آزمایش میکروسکوپی مستقیم |
|
11 |
تشخیص درماتوفیت ها بر اساس مشخصات میکروسکوپی و ماکروسکوپی بر اساس کشت |
|
12 |
روش های تشخیص آزمایشگاهی مالاسزیا |
|
13 |
بررسی رنگدانه ملانین و کپسول کریپتوکوکوس نئوفرمنس |
|
14 |
روش های تشخیص قارچ های دوشکلی |
|
15 |
اسلاید کالچر |
|