| 1 |
جنبه های ایمنی در آزمایشگاه قارچ شناسی |
|
| 2 |
آشنایی با وسایل و ابزار کار آزمایشگاه قارچ شناسی |
|
| 3 |
آشنایی با وسایل و ابزار کار آزمایشگاه قارچ شناسی |
|
| 4 |
نقش آزمایشگاه قارچ شناسی در تشخیص بیماری ها و انواع نمونه ها |
|
| 5 |
روش های آماده سازی نمونه ها |
|
| 6 |
روش های آزمایش نمونه ها |
|
| 7 |
انواع معرف ها |
|
| 8 |
انواع رنگ ها |
|
| 9 |
روش های شناسایی قارچ های رشته ای |
|
| 10 |
روش های شناسایی قارچ های مخمری |
|
| 11 |
روش های نمونه برداری اسلاید کالچر، ساب کالچر و تیز مانت |
|
| 12 |
مشاهده میکروسکوپی اندوتریکس، اکتوتریکس و فاووس |
|
| 13 |
مشاهده میکروسکوپی و ماکروسکوپی کریپتوکوکوس نئوفرمنس |
|
| 14 |
بررسی تست سوراخ کردن مو توسط درماتوفیت ها و تست جرم تیوب در کاندیدا آلبیکنس |
|
| 15 |
بررسی فرم های مخمری و رشته ای قارچ های دوشکلی |
|