1 |
قارچ شناسی و تقسیم بندی بیماری های قارچی |
|
2 |
روش نمونه گیری،آماده سازی نمونه ها و روش های تشخیص آزمایشگاهی |
|
3 |
مشاهده میکروسکوپی و ماکروسکوپی گونه های آسپرزیلوس |
|
4 |
مشاهده میکروسکوپی و ماکروسکوپی گونه های پنی سیلیوم، پسیلومایسس وتریکوتشیوم |
|
5 |
مشاهده میکروسکوپی و ماکروسکوپی گونه های آکرومونیوم، فوزاریوم و اسکوپولاریوپسیس |
|
6 |
آسپرژیلوزیس |
|
7 |
مشاهده میکروسکوپی و ماکروسکوپی گونه های کرایزوسپوریوم، اسپوروتریکس شنکئی و ژئوتریکوم |
|
8 |
مشاهده میکروسکوپی و ماکروسکوپی گونه های آلترناریا، کلادوسپوریوم و استاکی بوتریس |
|
9 |
مشاهده میکروسکوپی و ماکروسکوپی گونه های اولوکلادیوم، استمفیلیوم و درکسلرا |
|
10 |
موکورمایکوزیس- کاندیدیازیس |
|
11 |
کریپتوکوکوزیس- بیماری های قارچی سیستمیک حقیقی |
|
12 |
مشاهده میکروسکوپی و ماکروسکوپی گونه های موکور، رایزوپوس و مالاسزیا |
|
13 |
درماتوفیتوزیس |
|
14 |
مشخصات تشخیص آزمایشگاهی درماتوفیت ها |
|
15 |
مشاهده میکروسکوپی و ماکروسکوپی گونه های میکروسپوروم ها |
|
16 |
بیماری های قارچی زیر جلدی و سطحی |
|
17 |
مشاهده میکروسکوپی و ماکروسکوپی گونه های اپیدرموفیتون ها |
|
18 |
مشاهده میکروسکوپی و ماکروسکوپی گونه های تریکوفیتون ها |
|
19 |
میکوتوکسیکوزیس |
|
20 |
روش انجام اسلاید کالچر ساب کالچر |
|
21 |
انواع محیط های کشت قارچ شناسی |
|