| 1 |
روش نمونه گیری،آماده سازی نمونه ها و روش های تشخیص آزمایشگاهی |
|
| 2 |
مشاهده میکروسکوپی و ماکروسکوپی آسپرزیلوس،پنی سیلیوم، پسیلومایسس و اسکوپولاریوپسیس |
|
| 3 |
مشاهده میکروسکوپی و ماکروسکوپی گونه های کرایزوسپوریوم، اسپروتریکس شنکئی و ژئوتریکوم |
|
| 4 |
مشاهده میکروسکوپی و ماکروسکوپی گونه های آکرومونیوم، فوزاریوم، آلترناریا و کلادوسپوریوم |
|
| 5 |
مشاهده میکروسکوپی و ماکروسکوپی گونه های استمفیلیوم،اولوکلادیوم، موکور و رایزوپوس |
|
| 6 |
بررسی درماتوفیت ها در مو |
|
| 7 |
مشاهده میکروسکوپی و ماکروسکوپی گونه های میکروسپوروم ها و اپیدرموفیتون ها |
|
| 8 |
مشاهده میکروسکوپی و ماکروسکوپی گونه های تریکوفیتون ها |
|
| 9 |
کلیات قارچ شناسی (بیولوژی/ اکولوژی/ فیزیولوژی و تولید مثل قارچ ها) |
|
| 10 |
روش های شناسایی قارچ های رشته ای |
|
| 11 |
روش های شناسایی قارچ های مخمری |
|
| 12 |
روش های تشخیص آزمایشگاهی قارچ های مهم رشته ای بیماریزا در دامپزشکی(آسپرژیلوس- درماتوفیت ها) |
|