1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
درس تخصصی |
2 |
هدف کلی |
بهره گیری از الگوهای طبیعی و پایدار و مدیریت مناسب برای دستیابی به ثبات و پایداری تولید و عملکرد با توجه به منابع طبیعی در دسترس |
3 |
شایستگی های پایه |
تمرکز این درس علاوه بر پرورش شایستگی های نظری بر پرورش نگرش و ارزش ها در مسیر دستیابی به جامعه ای پایدار می باشد و دانشجو می تواند با فراگیری این درس دانش نظری لازم و در صورت فراهم شدن شرایط و انجام بازدیدهای میدانی، دانش عملی مرتبط با تولید محصولات کشاورزی مبتنی بر اصول پایداری را فراگیرد و همچنین با بهره گیری از الگوهای طبیعی و پایدار با اصول پایداری بوم¬نظام های مختلف آشنا شود. |
4 |
اهداف یادگیری |
با توجه به اثرات جانبی محصولات کشاورزی رایج بر محیط زیست و سلامت انسان، انتظار می رود که دانشجو پس از پایان این درس با اصول پایداری در بوم نظام های کشاورزی آشنا شود و بتواند روش های مدیریتی مناسبی را در جهت دستیابی به این اصول پیشنهاد دهد |
5 |
روش تدریس |
تدریس عمدتا به صورت تدریس معکوس انجام خواهد شد و دانشجویان مطالب درسی را پیش از جلسه کلاس دریافت خواهند کرد و در ساعت کلاسی به صورت آنلاین به بحث و گفتگو درباره آنها خواهند پرداخت و دانشجویان سخنرانی های کلاسی خود را ارائه می دهند. |
6 |
وظایف دانشجو |
دانشجویان علاوه بر فراگیری مطالب ارائه شده توسط مدرس، خود نیز با توجه به تجاربی که در بخش کشاورزی ممکن است داشته باشند و یا علایقی که به هریک از مباحث ارائه شده دارند، می توانند سمیناری مرتبط با سرفصل درس تهیه کرده و در کلاس ارائه دهند. |
7 |
منبع |
|
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
استفاده از مقالات، کتب و مستندات روز مرتبط با مباحث کلاس و ارائه تجربه های عملی در این بخش |
9 |
نحوه ارزشیابی |
درصد ارزشیابی مستمر، 35 درصد آزمون میان ترم و 50 درصد بر مبنای آزمون پایان ترم خواهد بود. |
10 |
فایل |
Pdf File |