1 |
مقدمه، کلیات، تعریف علم جانورشناسی، خصوصیات موجودات زنده، سیستم نامگذاریی، نام های علمی و عمومی، سطوح تاکمهمترین خصوصیات موجودات زنده، سطوح تاکسونومیکی استانداردسونومیکی استاندارد |
|
2 |
مفهوم گونه، سیستمهای رده بندی، طرح های ساختاری، حفره های بدنی و لایه های جنینی، سازماندهی دیپلوبلاستیک و تریپلوبلاستیک |
|
3 |
پروتوزوآ (کلیات، ویژگیهای یوکاریوتهای تک سلولی) |
|
4 |
پروتوزوآ (2) |
|
5 |
فراگروه Excavata :اوگلنوزوآ |
|
6 |
فراگروه Amoebozoa |
|
7 |
فراگروه Excavata |
|
8 |
فراگروه Rhizaria |
|
9 |
فراگروه Chromalveolata |
|
10 |
اپیکومپلکسا |
|
11 |
مژکداران |
|
12 |
شاخه اسفنج ها (1) |
|
13 |
شاخه اسفنج ها (2) |
|
14 |
میان ترم |
|
15 |
شاخه مرجانیان (1) |
|
16 |
شاخه مرجانیان (2) |
|
17 |
شاخه کرم های پهن (1) |
|
18 |
شاخه کرم های پهن (2) |
|
19 |
شاخه کرم های حلقوی (2) |
|
20 |
شاخه کرم های حلقوی (1) |
|
21 |
نماتدها (2) |
|
22 |
نماتدها (1) |
|
23 |
آزمایشگاه (بندپایان) |
|
24 |
آزمایشگاه نرم تنان |
|
25 |
آزمایشگاه اسفنجها، مرجانیان، کرم های پهن، نماتدها، کرم های حلقوی |
|
26 |
آزمایشگاه (پروتوزوآ) |
|
27 |
شاخه خارپوستان |
|
28 |
شاخه نرم تنان (2) |
|
29 |
شاخه نرم تنان (1) |
|
30 |
شاخه بندپایان (2) |
|
31 |
شاخه بندپایان (1) |
|
32 |
آزمایشگاه (بندپایان 2) |
|